Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan emberrel, aki kevésbé az esetetek külsőre, belsőre viszont nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Udvarolni kezdett egy nagyon rendes, kedves férfi, látszik, hogy komolyan érdeklem és nem csak átverni akar, vagy lefeküdni velem. Annyi, hogy nem nagyon van haja. Eddig a kopaszságot kizáró oknak gondoltam, mert egyáltalán nem tetszik, viszont ő belül olyan, amire vágyom. Ti mit tennétek?

2021. jún. 26. 23:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
Te már most dilemmázol, engedd el.
2021. jún. 27. 12:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert vonzalom nélkül megette a fene.
2021. jún. 27. 14:07
 23/26 anonim ***** válasza:
59%
Ha nagyon nem jön be a külső, akkor nem. Ha viszont szimpatikus, akkor meg kellene próbálni.
2021. jún. 27. 15:03
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Én igen, gyk nők nem.
2021. jún. 27. 16:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Számomra fontos hogy megfogjon a külseje. Nem kell hogy tipikus széfú legyen, de kell lennie benne valaminek ami felkelti az érdeklődésemet.
2021. jún. 27. 17:23
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt hiszem nem jövök össze vele, nem tudom elkepzelni, hogy szex közben a kopasz fejét simogassam. Nekem kell a haj.
2021. jún. 27. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!