Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akinek nem tetszik a teste?
Tegyük fel, hogy a személyisége nagyon tetszik, és az nagyon vonz és fel tud izgatni. Arcra is tetszik, de az alakja nem. Nem túlsúlyos, nem is vékony, normális súlyban van, de aránytalan. Például egy olyan nő, akinek az átlagosnál genetikailag szélesebbek a vállai, a csípője meg az átlagnál szűkebb, és inkább felsőtestre hízik, ami nem túl nőies, viszont a melle kicsi. Vagy férfinél olyan forma, hogy szélesebb a csípője, nagyobb feneke van, nem pasis, és keskeny a válla.
Eddig csak ruhában láttad, de sejthető, hogy milyen nélküle, és tudod magadról, hogy neked az a forma nem vonzó és arra gondolsz, hogy ha szexre kerülne a sor, emiatt nem biztos, hogy működne. Adnál egy esélyt egy ilyen embernek? Ha minden másban passzolna.
Nem szidni, nem vagyok ilyen szituációban, csak felmerült bennem a kérdés, és érdekelnek a válaszok.
ez attol fugg, mennyire ‘nem tetszik’. vannak bizonyos dolgok, amik sajnos annyira taszitanak, hogy nem tudnek tullepni rajta. pl. ha nalam alacsonyabb vagy ha nagyon csapott a valla, nagy a segge pasi letere, stb.
de ha mondjuk van egy kis hasa vagy nem olyan izmos, akkor osszejonnek vele, persze. az elozo baratnom teste sem tetszett kifejezetten, mikor eloszor lefekudtunk, de aztan ‘megszoktam’. persze nem is taszitott, de azert nem indultam be ra annyira.
Nekem a kérdés ellentmondásos. Nem tetszik a teste, de vonz az ember? Ha engem vonz valaki, akkor tetszik a teste és mindene is.
Ha úgy kérdezed, hogy a szépségideáloknak nem megfelelő valaki teste, attól még összejönnék-e vele… akkor a válaszom az, hogy persze.
nem, mert alapból nem vagyok túl szigorú ilyen téren
szóval ha azon nem megy át valaki, akkor nem
Ha nem tetszik a teste, az az jelenti nem tetszik. Ha tetszik a stílusa, akkor max csak barátnak gondolom. Ha párkapcsolat, akkor kell a testi vágy is. A megszokom dolog nálam nem jön be, az sem hogy majd mellettem fogyjon le, majd én átalakítom, majd az én hatásomra megváltozik. Én ilyet nem szeretnék, nekem az egészhez hozzá tartozik minden. Külső, belső.
Ez nem is lehet vita téma, mert ahány ember, annyi elvárás. Vannak akik szigorúbbak, vannak akik nem. A másik meg az, hogy ha normális az önértékelésünk, nem lövünk ezerre felé, nem értékeljük le magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!