Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akinek nem tetszik a teste?
Tegyük fel, hogy a személyisége nagyon tetszik, és az nagyon vonz és fel tud izgatni. Arcra is tetszik, de az alakja nem. Nem túlsúlyos, nem is vékony, normális súlyban van, de aránytalan. Például egy olyan nő, akinek az átlagosnál genetikailag szélesebbek a vállai, a csípője meg az átlagnál szűkebb, és inkább felsőtestre hízik, ami nem túl nőies, viszont a melle kicsi. Vagy férfinél olyan forma, hogy szélesebb a csípője, nagyobb feneke van, nem pasis, és keskeny a válla.
Eddig csak ruhában láttad, de sejthető, hogy milyen nélküle, és tudod magadról, hogy neked az a forma nem vonzó és arra gondolsz, hogy ha szexre kerülne a sor, emiatt nem biztos, hogy működne. Adnál egy esélyt egy ilyen embernek? Ha minden másban passzolna.
Nem szidni, nem vagyok ilyen szituációban, csak felmerült bennem a kérdés, és érdekelnek a válaszok.
Ha bármilyen szinten ( arc/ magasság/ testalkat/ személyiség) nekem nem tetszik, akkor nem jönnék vele össze.
Itt jegyezném meg, hogy nekem a testalkat, testforma a legkevésbé mérvadó vonzalom szempontjából. Volt már kigyúrt, teljesen átlagos, picit vékony, és erősen túlsúlyos pasim is.
Tehát hacsak nem extrém módon vékony, csontos vagy nem 200kg, akkor valószínű nem a teste lesz az ami miatt nem őt választom, hanem más lesz az ami miatt nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!