Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan emberrel, aki kevésbé az esetetek külsőre, belsőre viszont nagyon tetszik?
Ahogy mondtak, ha mar himezel-hamozol akkor nem lesz belole semmi.
Nekem nagyjabol idealom a sotet haj-sotet szem. Nem mondtam ezt ki sosem, de eddigi baratnoim 90%-a ilyen volt.
Megis legutobbi baratnom szoke, kek szemu volt, es amikor elkezdtunk beszelgetni nem erdekelt, milyen szinu a szeme, mert egyszeruen "megtetszett".
Most is egy zold szemu lany tetszik.
Szoval ha barmi miatt ezen el kell gondolkodni, hogy " jaj eddig a kopaszok nem tetszettek", akkor sajnos az halott dolog. Ha igazan erdekelne az a ferfi, akkor kb egy legyintessel hessegetned el ezt a dolgot , hogy "ki nem f*ssa le, hogy kopasz de a szeme szep es kulonben is 4 oran at dumaltunk egyhuzamban a multkor es baromi jol ereztem vele magam"
Relatíve rövid életem során már megtanultam azt hogy az élet rendszeresen felülírja az elképzeléseinket, a vágyainkat és gördít olyan dolgokat elénk amikre sose gondoltunk volna.
Szóval ha azt erzed nagyon egy húron pendültök ezzel az emberrel próbáld meg. Nem tudhatod hogy alakul. Ha azt érzed mégsem ő az, akkor ennyi volt, de legalább megpróbaltad. De lehet életed szerelmét találod meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!