Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kinek van igaza,ki volt a bunkó?

Mmm. Én azt mondanám hogy ő csak simán érettebb és kevésbé bírja kezelni a fárasztó vicceket.
Neked mint fiatalabbnak (mert gondolom hogy ha milfként hivatkozol rá akkor jóval fiatalabb vagy nála) kell bizonyítanod neki hogy érettebb vagy a korosztályodbélieknél.
Amit elszúrtál. Egy fiatal csaj elnézte volna sztem.

Ez mennyire hasonlít a tegnapi majomra aki arról fantáziált hogy egy jó csajt osztott ki hogy nem a szintje mert buta.
Komolyan a gyk összes incelje ennyire egyformán egybites bunkó?

Sajnálom.. lehet rosszul fogalmaztál itt a kérdésben, vagy valami, de ebből az írásból tényleg az jön le, hogy te egy igazi érzéketlen empátiahiányos türhő paraszt vagy 😃 és ezt férfiként mondom. A nő pedig teljesen tisztán kommunikált, illetve teljesen jól tette, hogy visszaszólt, amikor te beszóltál neki.
Az ugratás, csípkelődés tud jó dolog lenni, de nem egy vadidegennel. Előbb ismerjétek meg egymást. És emoji helyett inkább írd oda, hogy csak vicceltél. Ezeket ki kell mondani! KELL!! Mindig!! Nem lehet azt hinned, hogy majd az emojiból vagy pl élőben a testbeszédedből észreveszi a másik, hogy csak ugratod őt. Legyél egyértelmű!! Családdal, barátokkal, mindenkivel!!
Szóval alapvetően én nem szeretem ezeket a csípkelődéseket. Egyrészt a félreérthetőség miatt, másrészt meg mert egy erőszakolt dolog. Pontosabban reakciót erőszakolsz ki vele a másikból. Kényszerítő. Nyilván akik már ismerik egymást, azoknál ez működhet, és jót mosolyognak egymáson, de sose szabad túlzásba vinni, és a végén meg kell nyilvánulni, hogy „neem, nem, csak viccelte....”, és még ki is lehet engesztelni a másikat valami jó dologgal.

Én azt nem értem, hogy minek írsz ki kérdést, ha nem tudod elfogadni rá a választ. A többség nem ért veled egyet, én sem.
Te voltál a lealacsonyító és bunkó.
Örültél volna inkább, hogy hosszan ír és maradtál volna csendben. Legalább a nő talál magának valami értelmes faszit, szerencsére ebből a reakciójából eddig intelligensnek tűnik, legalábbis nálad érettebbnek és intelligensebbnek, és már 1 mondatod után rájött, hogy te még éretlen vagy ezért is áll tovább. Van esze szerencsére.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!