Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor kinek van igaza,ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kinek van igaza,ki volt a bunkó?

Figyelt kérdés
Írtam Messengeren egy MILF-el,feltettem pár kérdést láttam jó sokáig ír, írom neki"hűha regényt írsz viccesen" erre ő:"nem értelek feltettél kérdést gondolom választ vársz rá, én nem fogok magyarázkodni, megmagyarázni dolgokat részemről lezárom ezt a beszélgetést, én erre:"én sem fárasztom magam ha ilyen bumburnyák vagy", ő erre:"na kijött az igazi éned meg sem lepődtem,sok sikert kívánok neked rád fér szia"

2021. jún. 25. 12:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Te vagy a bunkó.
2021. jún. 25. 12:06
 2/26 A kérdező kommentje:
Na és miért,oda tettem a nevető smileyt de nem is érdekel egy ilyen besavanyodott ribizli nem véletlenül van egyedül
2021. jún. 25. 12:08
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Férfiként mondom, hogy ritka lealacsonyító egy nőre azt mondani, hogy milf.
2021. jún. 25. 12:10
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Te voltál.
2021. jún. 25. 12:10
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Bunkó vagy! Örülj neki, hogy válaszolni szeretett volna neked. Minek kérdezel dolgokat, ha nem vagy hajlandó elfogadni megjegyzés nélkül azt, ahogyan Ő válaszolni szeretne rá?
2021. jún. 25. 12:11
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Te sem véletlen vagy egyedül, ha már őt jellemzed!
2021. jún. 25. 12:11
 7/26 anonim ***** válasza:
88%
Inkább legyen egyedül, mint hogy jelzőt akasszon rá egy agyilag éretlen ember. Nem kellett volna türelmetlenkedned és neki nem viccnek jött le az egész, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja. Sokan nem szeretik az ilyen elszólásokat és ő sem. Legalább nem rabolod az idejét azok után, hogy kislányosan megsértődtél.
2021. jún. 25. 12:12
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
ja bunkó vagy, de ő sem piskóta
2021. jún. 25. 12:12
 9/26 A kérdező kommentje:
Ő volt a lekezelő szerintem nem akartam mindent kiírni a beszélgetésből még véletlenül se tudja meg ha éppen ezen az oldalon jár,minek hitegetett kezdjük ott, mondta volna az elején hogy nem akar semmit sem
2021. jún. 25. 12:16
 10/26 anonim ***** válasza:
93%

Te voltál a bunkó. Milf....nem véletlenül van egyedül ..

Kajak ilyet irsz? Mekkora egy patkány vagy. Addig jó lett volna,míg azt hitted megdughatod?

Üdv: egy milf

2021. jún. 25. 12:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!