Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha megmondom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha megmondom, hogy nem vagyunk azonos szinten?

Figyelt kérdés

23 éves orvostanhallgató vagyok. Magamat egy nagyon ambiciózus valakinek mondanám, sok tervem van a jövőt tekintve, folyton pörgök és mindig azon jár az eszem, hogy hogyan tudnék még többet elérni az életben.

Korábban sok olyan fiúval ismerkedtem, akik nem járnak egyetemre, nem akarnak az élettől nagyon semmit. Mostanra jutottam el arra, hogy nekem egy diplomás, ambiciózus valaki kell, mert sajnos nagyon sokszor megmutatkozott a "szintbeli" különbség. Az utóbbi időben próbálkozott nálam egy srác, aki még a középiskolát sem fejezte be, és egy gyorsétteremben dolgozik most. Aranyos srác meg érdeklődő, de annyira primitív.. Megmondtam neki kedvesen, hogy én egy más típusú valakit keresek, erre a fejemhez vágta, hogy milyen nagyképű vagyok és miért hiszem magam jobbnak mint ő...

Ezen persze össze is vitatkoztunk, de azért bántó volt amit mondott. Őszintén szólva nem érzem soknak ha azt kérem a másiktól, hogy legalább annyit tudjon felmutatni mint én. Orvos leszek, nem tudok mit kezdeni egy olyannal, aki egy gyorsétteremben képzeli a jövőjét és ő köszöni szépen, jól elvan. Ha ezt azonban az ember hangoztatja, akkor mindjárt elhordják mindennek.

Egyébként nem tartom magam nagyképűnek, viszonylag gazdag (de nem orvosi) családból származom, ennek ellenére viszont évek óta dolgozok nyaranta árúfeltöltőként, ahol imádom a munkatársaimat. Soha senki sem szoktam lenézni, de úgy gondolom, hogy a párválasztásnál az embernek meg kell gondolnia hogy kivel jön össze.

2021. jún. 23. 22:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb százalékban él benned egészséges elképzelés; érzések, attitűd, célok, mentális összhang, stb, és csak kisebb százalékban egészségtelen; "legyen iskolázott". Szóval ez jó. Ne agyald túl. Kutass, amíg találsz valakit.
2021. jún. 24. 09:25
 32/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hogy válaszoljak, nagyon jó ha megnondod, miért nem mehet tovább. Én is így érzem mindig a másik nemmel, amikor nem akarok komolyabbat. Mindenki más szintben és formában van. Ez így szép.
2021. jún. 24. 09:26
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Érdekes volt látni, hogy kinek mi a véleménye erről a témáról. Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tudom, hogy a diploma nem feltétlenül egyenlő az intelligenciával, ezért is adtam esélyt olyanoknak, akik iskolázatlanok voltak, de ambiciózusok. Habár ezek a próbálkozások sajnos nem sültek el túl jól.
2021. jún. 24. 10:41
 34/35 anonim ***** válasza:
0%

Magyarul olyat ferfit akarsz aki sok penzt keres.

Eleg szomoru hogy fizetes es munka alapjan valogatod meg a partnereid.

Mi lenne ha a kozepiskolas szerelmeddel lennel egyutt de o a kozepiskola utan a tescoba menne arufeltoltonek? Akkor otthagynad ez miatt?

2021. jún. 24. 18:11
 35/35 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, hogy mennyit keres, soha nem is érdekelt, mivel én majd teszek róla, hogy sokat keressek. Másrészről anyagilag szerencsés vagyok, mivel a szüleim is tudnak támogatni.

A második kérdésre pedig azt mondanám, hogy igen, valószínűleg szakítanék vele. Mit kezdjek egy olyan férfival, akinek nincsenek céljai, csak él a nagyvilágban. Ha valakinek ennyi elég az élettől, azzal nem vagyunk összeillőek. Az elején biztos, hogy megprobálnám vele, de hosszútávon esélytelen, hogy működjön. Az egyetem pedig mint mondtam nem feltétlenül egyenlő az intelligenciával, de egy komolyabb egyetem azért ad egy másfajta szemléletet, hozzáállást.

2021. jún. 24. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!