Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb, ha megmondom, hogy még szűz vagyok? (25F)
Sokáig túl félénk voltam, de az önbizalmam megjött 25 éves koromra.
Elhívtam egy lányt randizni, igent mondott. Szerintem nem is sejti, hogy még szűz vagyok, ráadásul a szeme előtt beszélgettem jókat más nővel is.
Eleve nem tudom, hogy ha megtudná szüzességem, akkor ez negatívan érintené-e a helyzetemet, de azt feltételezem, hogy igen, lehet hogy emiatt elmenne a kedve tőlem.
Eddig még nőt meg sem érintettem. Nem tudom, hogy mi lenne jobb:
- Egyáltalán nem beszélek erről, és hátha fel sem fog tűnni neki. Mennyire érzékelhető az, ha valaki szűz? De lehet, hogy már az első csóknál rájönne és csalódás érné.
- Megmondom előre, és akkor lehet nem éri csalódás, hogy talán tapasztalatlan leszek az ágyban, tudja, mire számíthat és ha belemegy, akkor ennek tudatában megy bele.
- Megmondom, de csak szex után, hogy amúgy ez volt az első alkalom. Hátha örülni fog neki, hogy ő volt az első.

Szerintem csók után elmondhatod, hogy még nem csókolóztál. Én rögtön mondtam el... nem volt gond.
Akkor 23F és 21L

Ne mondd el. Nyerni semmit nem nyerhetsz rajta, veszíteni viszont sokat veszíthetsz. 25 éves férfiként nem tudom megmondani, hogy a nők 30, vagy 50, vagy 70%-a küldene el egyből, amint megtudja hogy szűz vagy, de túl nagy százalékuk ahhoz, hogy kockáztass.
Én 21 évesen veszítettem el, de már én is hazudtam, hogy nem vagyok szűz, miután egyszer meghallottam a lány egyetemi szaktársaim arról beszélni, hogy az egyik azt mondta ő biztos nem jönne össze szűz sráccal és erre az összes többi kivétel nélkül helyeselt.
Ja és hazugság az, hogy az első szexkor lebuksz, hogy szűz vagy. Első alkalommal nyaltam egy kis puncit, utána öt perc alatt elmentem óvszerbe, de még aznap este volt két másik menet is, amik már jobban mentek. Sok férfi alapból olyan szarul szexel egész életében, mint egy szűz az első alkalommal szóval a nők számítanak arra, hogy egy férfi nem jó az ágyban, nem lepődnek meg és nem egyből arra gondolnak hogy szűz vagy.

Jó döntés nincs, mert minden nő máshogy reagál erre.
Attól függ például milyen a személyisége. Ha jó nőről van szó, nagy önbizalommal... te pedig idáig vetítetted neki a határozott férfit, és elbűvölted a személyiségeddel. Ha így lelepleződik, hogy valójában egy szűzike vagy aki még nem is csókolt nőt - akkor nehéz dolgod lesz. Könnyen leomolhat a színjáték
...és ebben a szüzességnek alig van szerepe. Maga az, hogy nem volt még barátnőd, nem értél még nőhöz bárhogyan is ...és fogalmad sincs hogyan viselkedj egy kapcsolatban.
A szexualitás csak ennek a csúcsa, de persze fontos. Ha nem működik, akkor általában vége is a dolognak, viszont ha a csaj tényleg vonzódik hozzád, (nem szeret! Mert szerelem ilyen korban már nem alakul csak így ki sec pec. Ahhoz idő kell) akkor nem probléma ha bénázol az elején.
Nem ez fog számítani hidd el.
...és itt igazából ez a probléma, hogy te 25 évesen azon fosol hogy hogy add be ezt az egészet, meg hogy fogsz helytállni az ágyban,
... míg a korodbeli felnőtt nőknek már komoly szempont az hogy kivel kötik össze az életüket, hogyan kezeled a konfliktusokat, mennyire vagy határozott... hogyan állsz a gyerektémához, stb stb.
Persze ha egy félénk kislány, aki ugyan úgy elkésett a tinikorral, akkor nincs gond.

Első randin, a kávé felett azért ne ezzel nyiss, hogy "ja, amúgy figyu, szűz vagyok". Ismerkedjetek, randizzatok többször, aztán ha már kialakult a kölcsönös szimpátia, egy kis bizalom, akkor ha szóba jön, elmondhatod,hogy tapasztalatlan vagy, mert korábban elég felénk voltál. Nem hiszem, hogy én elküldenék emiatt egy pasit, ha amúgy minden rendben, és alakul köztünk valami.
26N

Ja amúgy egyetértek... csak elhívtad randizni és eljön... ez még semmit se jelent. A lányok nagyrésze csak úgy elmegy randizni gyakran mert sodródnak.
Ha lesz belőle valami, majd a sokadik randin esetleg.
Őszintén, én biztosan kamuznék valamit hogy volt már barátnőm. Ahogy tettem is ezt elsőre annak idején. Sőt még a szüzességet is bekamuztam. Mondjuk ebben jó vagyok... megtanultam hazudni pszichopata módon :D emiatt nem tűnt fel neki a dolog. Csak annyit tudott hogy régen szexeltem.
Szerencsém volt mert sima ügy volt így, (hálisten azóta nem kellett hazudnom) de ha nem tudsz kamuzni felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!