Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha megmondom hogy még...

Gáz ha megmondom hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és mostani fiú akivel nagyon alakul valami, azt hiszi nem vagyok szűz. Minden volt az aktuson kívül fiúval, és magammal napi szinten játszok dildóval,de hús vér fiú még nem járt bennem. Mikor múltkor feljött valahogy a téma kicsit megijjedt hogy az vagyok, de hárítottam. Nem mondtam hogy nem vagyok, de azt sem hogy az vagyok.Úgyis kiderül hogy az vagyok ha szexre kerül a sor ugye? Nem szeretném neki elmondani, megpróbálok jó lenni hogy ne tűnjön fel neki. Fiúk ti haragudnátok ezért? Mármint hogy nem mondanák el nektek.Önmagában természetesen nem gáz hogy az vagyok, ezt tudom, de így hogy azt hiszi, meg merjem mondani?
2015. márc. 8. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Joga van tudni! Mond inkább el neki!
2015. márc. 8. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

jobban tennéd, ha elmondanád

úgyis tudni fogja, látni fogja, hogy nem vagy egy lepedőakrobata

ne szégyelld

ha igazán szeret, értékelni fogja és így viszonyul hozzád, megértőbb lesz

2015. márc. 8. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért volna az baj, - ha ettől elhagy... hát akkor nem vesztesz semmit.
2015. márc. 8. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
én fiúként nem mondtam el az első lánynak és nem jött rá :D
2015. márc. 8. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondanám.

Eleve csak olyan fiúval feküdnék le a helyedben, akiben megbízok annyira, hogy neki adjam magam, ezáltal nem titkolok el előle semmit.

2015. márc. 8. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nézd ha dildóval játszadozol, akkor teljesen mindegy. Nyugodtan hazudj neki, különbséget nem fog érezni. Lovacskázz vele, legalább lesz egy jó napja. ;-) A teljes őszinteség nem minden esetben kifizetődő, egyébként meg már utána nyugodtan mondhatod, hogy nem vagy szűz. Ennyi. Nyert helyzet.
2015. márc. 14. 00:28
 7/7 anonim ***** válasza:

#6-os abszolut egy felszines vagy!

Hazudozásra akarod rávenni? Gratulálok! Fiu vagy vagy lány hogy ennyj ész szorulf beléd!

Azt hiszed abból áll az egész hogy beteszi a pasi aztán vagy vérzik vagy nem?

Egy tapasztalatlan lánnyal egy nem idiota férfi másként viselkedik.

Vagy tapasztalatlan vagy, vagy bunkó!

Bocs' a személyeskedésért!

A lány akivel vagyok használt vibrit.

Nem vérzett, nem fájt neki, mégis másként áll az ember hozzá.

2015. márc. 14. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!