Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha megmondom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha megmondom, hogy nem vagyunk azonos szinten?

Figyelt kérdés

23 éves orvostanhallgató vagyok. Magamat egy nagyon ambiciózus valakinek mondanám, sok tervem van a jövőt tekintve, folyton pörgök és mindig azon jár az eszem, hogy hogyan tudnék még többet elérni az életben.

Korábban sok olyan fiúval ismerkedtem, akik nem járnak egyetemre, nem akarnak az élettől nagyon semmit. Mostanra jutottam el arra, hogy nekem egy diplomás, ambiciózus valaki kell, mert sajnos nagyon sokszor megmutatkozott a "szintbeli" különbség. Az utóbbi időben próbálkozott nálam egy srác, aki még a középiskolát sem fejezte be, és egy gyorsétteremben dolgozik most. Aranyos srác meg érdeklődő, de annyira primitív.. Megmondtam neki kedvesen, hogy én egy más típusú valakit keresek, erre a fejemhez vágta, hogy milyen nagyképű vagyok és miért hiszem magam jobbnak mint ő...

Ezen persze össze is vitatkoztunk, de azért bántó volt amit mondott. Őszintén szólva nem érzem soknak ha azt kérem a másiktól, hogy legalább annyit tudjon felmutatni mint én. Orvos leszek, nem tudok mit kezdeni egy olyannal, aki egy gyorsétteremben képzeli a jövőjét és ő köszöni szépen, jól elvan. Ha ezt azonban az ember hangoztatja, akkor mindjárt elhordják mindennek.

Egyébként nem tartom magam nagyképűnek, viszonylag gazdag (de nem orvosi) családból származom, ennek ellenére viszont évek óta dolgozok nyaranta árúfeltöltőként, ahol imádom a munkatársaimat. Soha senki sem szoktam lenézni, de úgy gondolom, hogy a párválasztásnál az embernek meg kell gondolnia hogy kivel jön össze.

2021. jún. 23. 22:42
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
Elitista vagy és kicsit beképzelt is, mondjuk ki. Nincs ezzel baj, mindenkinek joga van válogatni ahogy csak szeretne, de az önbecsapástól kíméld meg magad és másokat is.
2021. jún. 23. 22:50
 2/35 anonim ***** válasza:
85%

Sokat elárul rólad, hogy egyáltalán az ismerkedésig eljutsz olyasvalakivel, aki nem a te szinteden áll.

Miért nem az egyetemen ismerkedsz, akikről biztosan tudod, hogy viszik valamire?

2021. jún. 23. 22:52
 3/35 anonim ***** válasza:
85%

Én teljesen egyetértek veled. Nekem mesterdiplomám van, tehát 5 évig tanultam érte az egyetemen és elkezdett udvarolni egy srác aki a középiskolát is nehezen fejezte be. Először nekem sem tetszett, mert én is egy diplomás pasit képzeltem magam mellé, de kiderült róla, hogy vannak céljai és értelmes srác, így érdemes adni neki egy esélyt. A diploma nem minden, de az fontos, hogy legyenek céljai (és ez alatt nem a gyorsétteremben való kasszásként megöregedést értem, ebben is egyet értek veled).

Sok sikert a tanulmányaidhoz és a karriered építéséhez :)

23/L

2021. jún. 23. 22:55
 4/35 anonim ***** válasza:
53%

Igen baj, mert lemész a bányász béka segge alá. Ez nem szint kérdése, hanem intelligienciáé, ami neked nincs.

Amúgy nyilván provokáció!

2021. jún. 23. 22:58
 5/35 anonim ***** válasza:
59%

Én férfi vagyok, és teljesen megértem a kérdezőt. Persze lehet itt simogatni egymás lelkét kedves #1-es, meg elitistának és beképzeltnek nevezni a másikat, de azért lássunk már tisztán. Nyilván azért reagált ilyen hevesen a kérdező előző randipartnere, mert őt is frusztrálta a helyzet és kisebbségi komplexusa volt. Így nem lehet egészséges kapcsolatot építeni.

Én elég sokat küzdöttem az életben azért, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe, ugyanis nem tudnám igazán férfinak érezni magam a nő mellett. Aki ezt a kérdést provokálásnak veszi, annál szerintem egyértelmű mi a helyzet.

2021. jún. 23. 23:02
 6/35 anonim ***** válasza:
75%
Én megértem a kérdezőt. A pasi pedig magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, amiért nem tudott egy elutasítást normálisan kezelni, tök mindegy hogy az az elutasítás milyen indokból következett be.
2021. jún. 23. 23:04
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
Felszínesnek meg nagyképűnek fog gondolni, de nyugodtan mond meg neki.
2021. jún. 23. 23:07
 8/35 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem felszinesség. Mi a francot kezdjek egy gyorsettermi dolgozoval? Mit adhat ő nekem?
2021. jún. 23. 23:13
 9/35 anonim ***** válasza:
52%

#5 Vagy félreértettél, vagy nagyon nem értünk egyet. :)

Ha valaki azt mondja, hogy a leendő párommal legyünk intellektuálisan nagyjából egy szinten, az egy teljesen tartható és elfogadható állítás.

De ha valaki ilyenekkel jön, mint a kérdező (valaki nem járt egyetemre = nem is akar semmit az élettől és társai), akkor az minimum viselje el, ha azt mondják rá, hogy elitista és beképzelt, mert az.

Ezen kívül ha valaki például a szociális státusz és az intelligencia közé egyenlőségjelet tesz, az bizony cinikus és elitista. Sőt, tovább megyek, ha valaki tendenciózusan és kizárólag státusz alapján keres párt, az szerintem igazából nem is valódi párt, társat keres, de ez már egyéni ízlés kérdése, mint írtam, ettől függetlenül joga van hozzá mindenkinek. ;)

2021. jún. 23. 23:15
 10/35 A kérdező kommentje:

Vannak kivételek nyílván. De azért általában, azok mennek egyetemre akiknek az intelligenciájuk magasabb. Persze, itt nem a tipikus büfé szakokról beszélek, amiket csak azért csinálnak, hogy legyen egy diplomájuk. Egy szakmunkás is lehet értelmes, és ambiciózus de valljuk be, hogy nem jellemző túlzottan

2021. jún. 23. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!