Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha megmondom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha megmondom, hogy nem vagyunk azonos szinten?

Figyelt kérdés

23 éves orvostanhallgató vagyok. Magamat egy nagyon ambiciózus valakinek mondanám, sok tervem van a jövőt tekintve, folyton pörgök és mindig azon jár az eszem, hogy hogyan tudnék még többet elérni az életben.

Korábban sok olyan fiúval ismerkedtem, akik nem járnak egyetemre, nem akarnak az élettől nagyon semmit. Mostanra jutottam el arra, hogy nekem egy diplomás, ambiciózus valaki kell, mert sajnos nagyon sokszor megmutatkozott a "szintbeli" különbség. Az utóbbi időben próbálkozott nálam egy srác, aki még a középiskolát sem fejezte be, és egy gyorsétteremben dolgozik most. Aranyos srác meg érdeklődő, de annyira primitív.. Megmondtam neki kedvesen, hogy én egy más típusú valakit keresek, erre a fejemhez vágta, hogy milyen nagyképű vagyok és miért hiszem magam jobbnak mint ő...

Ezen persze össze is vitatkoztunk, de azért bántó volt amit mondott. Őszintén szólva nem érzem soknak ha azt kérem a másiktól, hogy legalább annyit tudjon felmutatni mint én. Orvos leszek, nem tudok mit kezdeni egy olyannal, aki egy gyorsétteremben képzeli a jövőjét és ő köszöni szépen, jól elvan. Ha ezt azonban az ember hangoztatja, akkor mindjárt elhordják mindennek.

Egyébként nem tartom magam nagyképűnek, viszonylag gazdag (de nem orvosi) családból származom, ennek ellenére viszont évek óta dolgozok nyaranta árúfeltöltőként, ahol imádom a munkatársaimat. Soha senki sem szoktam lenézni, de úgy gondolom, hogy a párválasztásnál az embernek meg kell gondolnia hogy kivel jön össze.

2021. jún. 23. 22:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
25%

#9 Értem mire gondolsz, de a kérdező az "akar valamit az élettől" alatt karriercélokra gondolt. A karriercélok megvalósítása, intelligencia és felsőoktatás hármas között elég erős a kapcsolat. Szerintem.

Csúnya dolog az általánosítás, de a kivételek miatt magasztolni az érettségi nélkülieket szintén az.

2021. jún. 23. 23:31
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

"Megmondtam neki kedvesen, hogy én egy más típusú valakit keresek, erre a fejemhez vágta, hogy milyen nagyképű vagyok és miért hiszem magam jobbnak mint ő"

Nagyon erősen kétlem, hogy így mondtad neki, és erre volt ilyen reakciója. :) Bizonyosan sokkal kíméletlenebb voltál.

Egyébként olyan párt választasz amilyet akarsz, azzal ismerkedsz akivel akarsz. Persze az igényeid nem feltétlen fognak találkozni a valósággal, hisz az általad kipécézett férfi is nagyobb igényekkel rendelkezhet, mint amilyen te lennél. Ez már csak lábjegyzet, a te dolgod hogy éled az életed.

2021. jún. 23. 23:47
 13/35 anonim ***** válasza:
58%
9. Szerintem te félreértesz valamit. A kérdező nem bánná, ha egy egyetemet nem végzett ember lenne a párja, ha az egy ambiciózus, élettől valamit akaró ember lenne. Vállalkozó, vagy sikeres sales-es, vagy olyan fajta ember aki szereti a munkáját és jól keres vele (pl sofőr, szaki), vagy ilyesmi. A másik az intelligencia. Ez is érthető. Az egyetemet végzett emberek intelligenciája átlagban magasabb, de a nem egyetemet végzett emberek közt is lehet értelmeset találni. Értelmes ÉS ambiciózus ember is biztos van az egyetemet nem végzettek között, de mégis ritkább. Ezeken lehet megsértődni, de ezek tények.
2021. jún. 23. 23:59
 14/35 A kérdező kommentje:

A számból vetted ki a szót! :D

2021. jún. 24. 00:06
 15/35 anonim ***** válasza:
37%
13-as A kérdezőből süt a lenézés. Már eleve a kérdésfeltevésből látszik, nem beszélve amiket hozzá fűzött. Olyat épp eszű ember nem mondd, hogy nem vagyunk egy szinten! Senkinek, soha, még akkor sem, ha gyűlöli.
2021. jún. 24. 00:11
 16/35 anonim ***** válasza:
31%

15

Pedig nincsenek egy szinten....de nem baj, adj neki esélyt, ha nem akarsz ugy járni, mint a kiveguett pár, ahol a Nő bűne annyi volt, hogy mást szeretett

2021. jún. 24. 00:18
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
16-os Na és.. Ettől még lehet embernek maradni, és a már ennyiszer kihangsúlyozott észt, és intelligenciát megmutatni. Az, hogy nem vagyunk azonos szinten, ez ettől fényévekre messze van.
2021. jún. 24. 00:27
 18/35 anonim ***** válasza:
54%

Itt a kommunikáció, ahogy tálaltad a dolgot, az tényleg sértőnek hat. De ezt diplomásként remélem észre is vetted magadon, és legközelebb megpróbálsz óvatosabban kommunikálni.

Aztán a vitatkozás..' egy egyetemista már legyen azon a szinten, ahol nincs veszekedés. Tudd értelmes mederben tartani a beszélgetést, irányítani, ha ilyen primitív emberrel van dolgod. Az asszertivitás és erőszakmentes kommunikáció nagyon fontos. Tudod jól, hogy a betegeid nagyrésze is ilyen egy bites állat lesz,az asszisztenseid se lesznek sokkal jobbak. Tudnod kell velük csapatként működni, és a jelenlegi sztoridból az derül ki, hogy pocsék a kommunikációd. Ebben nagyon kell fejlődnöd!!

Aztán az, hogy milyen párt akarsz magadnak, azt magadnak bizonygathatod, de másnak nem kell. Másnak nincs köze hozzá! És ne ez a dimploma legyen az elsődleges, akkor, hanem az ambíciók. Diploma nélkül is lehet valaki nagyratötő, és sokan diplomával is egy semmik.

2021. jún. 24. 01:52
 19/35 anonim ***** válasza:
58%
Az aru rovid u, biztos az az orvosi?
2021. jún. 24. 03:17
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem olvastam el a válaszokat, csak a te eredeti kérdésedre reagálok.

Felesleges megmondani neki, hogy nem vagytok egy szinten. Mint látod, nem fogja fel a szavaid jelentéstartalmát, és indokolatlanul ad éretlen, inadekvát érzelmi választ. Csak építsd le a komminikációt vele, ne vesztegesd az időd rá. Nem tartozol neki semmivel.

2021. jún. 24. 05:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!