Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet udvarolni egy férfinak? :D
Szóval amikor még nem vagytok együtt, de kölcsönös a szimpátia, a vonzalom, és már elkönyvelhető, hogy együtt lesztek. Egy nőnek ugye lehet mondani, hogy szép, csinos, szép a szeme meg mittudomén, de egy férfinak?
Úgy megdicsérném én is, hogy jól néz ki, imádom az erős férfias kezét például, a karakteres arcát, gyönyörű szeme van, a hangjától olvadok, de ilyeneket lehet mondani egy férfinak? Mit szerettek hallani? Nem tudom, hogy "udvaroljak" neki vissza. Vagy van erre igény egyáltalán? Gondolom egy férfinak is jól esik, ha dicsérve van, csak nem tudom, hogy hogyan tegyem, hogyan kell a férfiasságát dicsérni. Értitek. 40 éves amúgy, nem tudom ez számít-e.

Fuh, látom nem úszom meg a részletezést. :)
Rendesen nem randizunk, mert még nem zárult le a válása. Addig én nem szeretnék semmit, mármint fizikailag, érzelmi kötődés már egyértelműen megvan. Külön élnek, válnak, be vannak adva a papírok, de még nem mondta ki a bíróság a válást. Lehet, hogy hülye vagyok vagy prűd vagy mittudomén minek mondják, de addig én nem akarom. Szóval 0-24ben kontaktban vagyunk viberen meg telefonon, szoktunk találkozni is, ki lett mondva, hogy alig várjuk, hogy együtt legyünk, de még nem volt semmi. Régóta ismerjük már egymást egyébként, de csak mostanában melegedtünk össze. Illetve régebben, évekkel ezelőtt is elindult már valami érzelmileg, de aztán "vége lett", nem akartam elszeretni az asszonytól meg a gyerekétől. Nem miattam válnak, évekig nem is beszéltünk. Ennyi a történet.
Köszönöm, de nem párkapcsolati tanácsadást szerettem volna kérni, nem az érdekel, hogy akar-e engem, hogy én akarom-e őt vagy hogy van-e közös jövőnk. Azt nem itt fogom megkérdezni. :)
Nem meghódítani akarom, az már megvan, nem rajta múlik a dolog.
Csak felmerült bennem a kérdés, hogy a férfiaknak lehet-e "udvarolni" valahogy, szavakkal. Nem kifejezetten az én ügyemre vonatkoztatva a kérdést, hanem általánosságban. És ha kapok normális válaszokat (tehát nem ilyeneket, hogy dugassam meg magam vele vagy szopjam le...), akkor gondoltam abból kiszűröm, ami nekem/nekünk kell.

Mondd hogy jól érzed magad a közelében, meg hogy hiányzott, hogy gondolsz rá nagyon sokat.
Alig várod hogy lásd...
43F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!