Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet udvarolni egy férfinak? :D
Szóval amikor még nem vagytok együtt, de kölcsönös a szimpátia, a vonzalom, és már elkönyvelhető, hogy együtt lesztek. Egy nőnek ugye lehet mondani, hogy szép, csinos, szép a szeme meg mittudomén, de egy férfinak?
Úgy megdicsérném én is, hogy jól néz ki, imádom az erős férfias kezét például, a karakteres arcát, gyönyörű szeme van, a hangjától olvadok, de ilyeneket lehet mondani egy férfinak? Mit szerettek hallani? Nem tudom, hogy "udvaroljak" neki vissza. Vagy van erre igény egyáltalán? Gondolom egy férfinak is jól esik, ha dicsérve van, csak nem tudom, hogy hogyan tegyem, hogyan kell a férfiasságát dicsérni. Értitek. 40 éves amúgy, nem tudom ez számít-e.

2es, nem az a kérdés, hogy meg akar-e dugni, de kösz a tippet.
Az érzéseimet szeretném kifejezni felé. Szeretnék egyszerűen kedveskedni, hogy érezze, hogy fontos nekem.
Ahogy ő is kifejezi, hogy tetszem neki, hogy szép vagyok, akar engem.
Én 28 vagyok.
Igazából csak így általánosságban érdekelne, hogy a férfiaknál úgy általában ezen a területen mire van igény.
Mert igen, azt én is furcsának érezném, hogy nőként udvarolni kezdjek neki, ahogy ő nekem.

#7 Dehogy lényegtelen. Akkor ez a te részedről elkönyvelt, de annyira mégsevagy biztos benne, hogy ő nem csak elvan, ezért nem mered modnai. Mert, ha valami stabil, ott nem kell attól tartani, hogy mit mondhatunk a másiknak. Nehogy már egy bók ne férjen bele.
Azért, mert egy pasi udvarolgat egy nőnek, nem azt jelenti, hogy bármi komoly lesz belőle.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!