Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?
Az első egyszerűen k.rva ronda. És hát akinek van melle (nem tudom, neked van-e), az vegyen már fel egy olyan felsőt, ami nem egy sima top. Amúgy kár, hogy nincs róla olyan kép, amit modell mutat be, mert úgy jobban látszana.
A második is ronda, de tény, hogy szexi. Viszont semmi pénzért nem vennék fel ilyet, bármilyen szuper alakom lenne.
Egy fürdőruhát, bikinit viselni kell tudni. Nem attól lesz valaki szexi benne, mert a ruhadarab szexi.
Egyébként egy ilyenben, mint a második, mindenki téged bámulna, most tényleg ez kell neked? Jah, valószínűleg. :)
Szegény kérdező jól le lett alázva, pedig csak ilyen a stílusa (szolis, szilikonmellű), az ilyen típusú nőkhöz pedig valóban passzolhatnak ezek a bikinik.
Gondolom a maffiózókülsejű randipartnerrel se tévedtem sokat :D
75-ös, te leszel itt a kedvenc 😃.
Dehát ő komoly kapcsolatot aksr, kérem... 😊
Ő jóvá akarja tenni a lemondott randit!!
Ez a minimum, hogy a szép szilikoncicijeit begyömöszöli szexi bikinibe és hajrá.
(Bár megnéztem ezeket a fürdőrucikat és ezeknél sokkal-sokkal szexibbek is vannak, de hát ízlések és pofonok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!