Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Strandolós randira ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jún. 5. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
78%
Ezek a fürdőruhák annyira közönségesek. 18 éves kis libánál még érthetò, de egy 28 éves nònél nekem már a kétségbeesést súgallja.
2021. jún. 5. 19:02
 72/90 anonim ***** válasza:
85%

Az első egyszerűen k.rva ronda. És hát akinek van melle (nem tudom, neked van-e), az vegyen már fel egy olyan felsőt, ami nem egy sima top. Amúgy kár, hogy nincs róla olyan kép, amit modell mutat be, mert úgy jobban látszana.

A második is ronda, de tény, hogy szexi. Viszont semmi pénzért nem vennék fel ilyet, bármilyen szuper alakom lenne.

Egy fürdőruhát, bikinit viselni kell tudni. Nem attól lesz valaki szexi benne, mert a ruhadarab szexi.

Egyébként egy ilyenben, mint a második, mindenki téged bámulna, most tényleg ez kell neked? Jah, valószínűleg. :)

2021. jún. 5. 19:17
 73/90 anonim ***** válasza:
78%
Úristen, megtaláltam az elsőt modellen. Én naiv azt hittem, hogy az a vízszintes pánt a hátsó pánt. De nem! Az elöl van. :)) Szóval úgymond ez is szexi, de hát... biztos, hogy nem venném fel.
2021. jún. 5. 19:28
 74/90 A kérdező kommentje:
Van mellem, 6 éve megcsináltattam őket.
2021. jún. 5. 19:55
 75/90 anonim ***** válasza:
91%

Szegény kérdező jól le lett alázva, pedig csak ilyen a stílusa (szolis, szilikonmellű), az ilyen típusú nőkhöz pedig valóban passzolhatnak ezek a bikinik.

Gondolom a maffiózókülsejű randipartnerrel se tévedtem sokat :D

2021. jún. 5. 21:01
 76/90 anonim ***** válasza:
80%
#75 imádlak 😂😂
2021. jún. 5. 21:49
 77/90 anonim ***** válasza:
30%

75-ös, te leszel itt a kedvenc 😃.

Dehát ő komoly kapcsolatot aksr, kérem... 😊

2021. jún. 5. 23:32
 78/90 anonim ***** válasza:
100%
*akar, bocs
2021. jún. 5. 23:32
 79/90 anonim ***** válasza:
25%

Ő jóvá akarja tenni a lemondott randit!!

Ez a minimum, hogy a szép szilikoncicijeit begyömöszöli szexi bikinibe és hajrá.

(Bár megnéztem ezeket a fürdőrucikat és ezeknél sokkal-sokkal szexibbek is vannak, de hát ízlések és pofonok.)

2021. jún. 5. 23:37
 80/90 anonim ***** válasza:
89%
A kérdező itt úgysem hallgatott senkire, valamelyikben elmegy villantani. Aztán pár nap múlva jön a kérdés: "Strandon volt az első randink, minden klappolt, este szexeltünk és azóta nem jelentkezik. Valyon mi lehet a baj?"😂.
2021. jún. 6. 00:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!