Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?
A második jobban néz ki szerintem.
Amúgy nektek nem mindegy hova mennek randizni?Feltett egy egyszerű kérdést,de szinte senki nem felelt rá.
Köszönöm, hogy valaki végre nem a kákán is a csomót keresi és képes válaszolni a feltett kérdésemre.
A privátra azért nem válaszoltam, mert butaság, amit kérdeztél, másrészt nem akarok mással ismerkedni.
Csak,hogy melyik a szexibb.Ennyi volt a kérdés.Akinek nem tetszik egyik sem nem válaszol rá.
Privátokra én sem válaszolok sose.
Ha strandolós randi, akkor úgyis ez vár rád:
Oké, a kérdés, hogy melyik a szexibb? De ha egyik sem szexi? Akkor kérdezd azt, melyik a ribisebb, a válaszom a második lesz.
Te nagyon kevered itt a dolgokat, kérdező. Legalábbis az én szótáramban a "szexi" nem a "mindenemet kipakolom" kategória, hanem az ízléses, izgató dolgokra vonatkozik (és itt a hangsúly az "ízlésesen"van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!