Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Strandolós randira ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jún. 5. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
24%
Hogy segíteni próbáljak, ha kiengesztelni akarod: esetleg ha tudsz vízibalettozni vagy hasonlót, az biztos bejönne neki és kiengesztelésnek jó lenne.
2021. jún. 5. 15:02
 62/90 anonim ***** válasza:
9%

A második jobban néz ki szerintem.

Amúgy nektek nem mindegy hova mennek randizni?Feltett egy egyszerű kérdést,de szinte senki nem felelt rá.

2021. jún. 5. 15:41
 63/90 anonim ***** válasza:
32%
62. Szerinted mit kéne? Privát üzenetre sem válaszol, ha segíteni akarna neki valaki, hogy jobban megismerje a helyzetet.
2021. jún. 5. 16:14
 64/90 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, menj el a boltba, ahogy írtad, próbáld fel őket és dönts.
2021. jún. 5. 16:17
 65/90 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy valaki végre nem a kákán is a csomót keresi és képes válaszolni a feltett kérdésemre.

A privátra azért nem válaszoltam, mert butaság, amit kérdeztél, másrészt nem akarok mással ismerkedni.

66/90 anonim ***** válasza:
23%

Csak,hogy melyik a szexibb.Ennyi volt a kérdés.Akinek nem tetszik egyik sem nem válaszol rá.

Privátokra én sem válaszolok sose.

67/90 anonim ***** válasza:
16%
Abszolút nem kérdeztem butaságot, és nem mindenki akar itt ismerkedni. De mindegy, akkor sok sikert, többet nem segítek.
2021. jún. 5. 16:31
 68/90 anonim ***** válasza:
45%

Ha strandolós randi, akkor úgyis ez vár rád:

https://www.youtube.com/watch?v=LOTYS5z9hBw

2021. jún. 5. 17:32
 69/90 anonim ***** válasza:
83%

Oké, a kérdés, hogy melyik a szexibb? De ha egyik sem szexi? Akkor kérdezd azt, melyik a ribisebb, a válaszom a második lesz.

Te nagyon kevered itt a dolgokat, kérdező. Legalábbis az én szótáramban a "szexi" nem a "mindenemet kipakolom" kategória, hanem az ízléses, izgató dolgokra vonatkozik (és itt a hangsúly az "ízlésesen"van).

2021. jún. 5. 17:48
 70/90 anonim ***** válasza:
86%
Szexinek egyiket se mondanám, de a második közönségesebb, mivel konkrétan a fél melled kint van, így én inkább az elsőt javasolnám. Az én barátnőmnek is jó alakja van, és mi is anno az első randik egyikén voltunk strandon, de ha ilyen bikinit vett volna fel, valszeg csak megdugom és sose keresem többet.
2021. jún. 5. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!