Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?
2021. jún. 5. 11:31
51/90 anonim válasza:
Nem félsz, hogy be fog dobni a medencébe, vagy lenyom a víz alá?
52/90 A kérdező kommentje:
Tudok úszni, így nem félek ilyesmitől, de ez a kérdés nem tudom honnan jött neked.
2021. jún. 5. 14:04
53/90 anonim válasza:
Láttam párszor strandon, hogy a fiú ilyen víz alá nyomkodós játékokat játszik a lánnyal és nem kímélni nagyon. Csak óvatosan!
54/90 anonim válasza:
47es vagyok. Nem írtam, hogy vidd fel magadhoz. Süss neki valamit aztán a talin meg add oda neki, hogy “tessék Béla, ezt neked készítettem kárpótlásul.” Ehhez vetkőzni se kell és legalább megtudod mutatni neki, hogy a kis bomba testeddel a konyhában is otthon vagy. 🤷🏼♀️
Amúgy meg igaza van az 50-es válaszolónak, ha tényleg olyan jó alakod van, akkor bármilyen ruhában is jó lesz.
De ha ennyi eszed van, akkor kérdezd meg a pasit, hogy neki melyik tetszik. De aztán ne csodálkozz, ha úgy fog lejönni neki ebből, hogy csak dugni akarsz.
55/90 A kérdező kommentje:
Naponta-kétnaponta főzök magamra és sütni is szoktam, így nem okozna egyáltalán gondot a sütés, de ilyen melegben kockázatos lenne, hogy megromlik, egy jó kis gyomorrontással nem akarok indítani nála.
2021. jún. 5. 14:18
56/90 anonim válasza:
49. A lakás és a strand között nem találtál más alternatívát?
57/90 A kérdező kommentje:
A sétálós, beülős randikat meguntam, így ezt találtam ki.
2021. jún. 5. 14:27
58/90 anonim válasza:
Ezt a kérdést is te tetted fel? A válaszok azért eléggé hasonlóak, ami érdemes lehet elgondolkoznod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
59/90 A kérdező kommentje:
Nem az én kérdésem.
2021. jún. 5. 14:53
60/90 anonim válasza:
a legszebb nő sem tudja magán tartatni végig a férfiak szemét, mivel a férfinak jóval tágabb az izlés világa mint egy nőnek, mi a nagy seggű narancs bőrős, kis mellá nőket is megnézzük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!