Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Strandolós randira ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandolós randira ilyen bikiniről mit gondoltok? Melyik fazon szexibb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jún. 5. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
96%
Ennek a márkának vannak ezeknél sokkal szebb fürdőruhái is, szerintem ez a 2 a közönséges kategória, nem a szexi.
2021. jún. 5. 12:29
 22/90 anonim ***** válasza:
90%
Első és kirakod mindened?Ebből szex lesz.
2021. jún. 5. 12:30
 23/90 anonim ***** válasza:
94%

De miért akarod ennyire lenyűgözni és odatenni magad tálcán? Már a bikinis első randi is eléggé meredek nekem, de te tudod. Gyorsan le akarja csekkolni a tested, dugásra megy, te meg még meg is akarsz neki felelni.

Az meg, hogy ne nézzen másra, azért mutatsz mindent... Jobb is ha az elején kiderül, hogy másokat néz. Nem értem, miért akarsz ennyire megfelelni neki 0 ismeretséggel, túlságosan igyekezel.

2021. jún. 5. 12:33
 24/90 anonim ***** válasza:
82%
Nem ez volt a kérdés, de szerintem borzasztó felszínes és sekélyes ez a "strandos randi". Bár ha semmi célotok nincs a dugáson kívül, akkor hajrá, felveheted bármelyiket.
2021. jún. 5. 12:34
 25/90 anonim ***** válasza:
93%

23 vagyok, kis magyarázat, ha nem volt érthető:

Normális ember első randin meg akarja ismerni a másikat, van-e szimpátia, kémia. Ehhez nem kell fehérneműre vetkőzni rögtön. A pasit nagy eséllyel csak a tested érdekli, ha rögtön ezzel kezd.

És normális ember első randin, de úgy randin általában a partnerére figyel csak, mivel őt akarja megismerni. Ha a figyelméért ilyen kivágásokkal és tangával kell hatcolnod, az már rég rossz.

2021. jún. 5. 12:35
 26/90 A kérdező kommentje:
1 hete beszélgetünk, lett volna egy találkozónk szerdán, amit lemondtam, váratlanul közbejött egy halaszthatatlan munkám, ki akarom engesztelni, ezért hoztam fel neki a holnapi strandot.
2021. jún. 5. 12:36
 27/90 anonim ***** válasza:
79%

Nem javaslom!

Bár a vivien vance az en kedvenc markám is...de ezt nem javaslom, mert olyan hulyen fogsz lebarnulni h nem igaz

28/90 A kérdező kommentje:
Le vagyok már barnulva, járok szoláriumba.
 29/90 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki leírta már hogy rusnya bikinik. Mit vársz?

Én pl cikinek tartanám ha akivel vagyok ilyet venne fel. Biztos néznének minket, de nem irigykedve.

2021. jún. 5. 12:37
 30/90 anonim ***** válasza:
92%
Én is. De tényleg allat hulyen fogsz kinézni 😁 Beleestem ebbe tavaly, csak azért mondom. :) De persze te tudod. Csak gondoltam hatha megkímelek valakit. Pedig nekem is magyon tetszik, főleg a második.
2021. jún. 5. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!