Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az ilyen típusú menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú menyasszonyi ruha jól állhat átlagos, nem modell testalkaton is? (Kép leírásban)

Figyelt kérdés

Az ilyen típusú ruhák tetszenek, felül csipke alul tüll de csak 166 cm vagyok, 38-as (csípőben 38-40 közötti) méret. Nemsokára megyek próbálni és ott majd kiderül de esetleg van valakinek előzetes tapasztalata?

[link]

2020. dec. 6. 17:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
7%
Nem.
2020. dec. 6. 18:05
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Attól függ, hogy milyen az alakod. A súly és a magasság önmagában nem mond sokat.

Ez akkor felejtős, ha vastag a karod, vagy széles a hátad. Ha fent nincs gond, inkább csípőben vagy kerek, akkor előnyös is lehet.

Nincs egy őszinte barátnőd, akinek adsz a véleményére? Aki nem hízeleg, de nem is döngöl földbe, és jó az ízlése.

2020. dec. 6. 18:18
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem igen, ez egy átlagos nőnek is állhat jól, de persze ez alkat kérdése is. Önmagában ez a derekat kiemelő, A-vonalú szoknyás fazon nem igényel modell alkatot, sokakon lehet előnyös.
2020. dec. 6. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
12%

1. vagyok.0%?

Ja értem, hazudni kell, oké!

Kedves kérdező!

Nyugodtan vedd meg, csodásan fog állni rajtad!

Sok boldogságot nektek! Puszika! :)

2020. dec. 6. 18:33
 5/17 anonim ***** válasza:
13%

Pacsi az #1-4-esnek :D

Ezen az oldalon sok embernek fáj az igazság.

Én is állandóan le vagyok pontozva, mert megmondom a tutit 🤷‍♀️

2020. dec. 6. 18:49
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Lesz velem kísérő aki őszinte véleményt fog mondani a helyszínen most csak előre tájékozódom.

Ilyen alkatom van, csak a mellem kicsit kisebb:

[link]

Ha van javaslatotok ami fazonra ami jól állhat (hasonló stílus és fent említett anyagokkal) akkor szívesen fogadom.

2020. dec. 6. 18:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Írhattok negatívat én nem pontozok le senkit de a “nem” önmagában nem visz előre akkor javasolj olyat ami igen. :D
2020. dec. 6. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
A képen a csajt elnézve, én nem venném fel ezt a ruhát ilyen alkatra
2020. dec. 6. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

1.-vagyok.

Tessék: [link]

2020. dec. 6. 19:01
 10/17 anonim ***** válasza:
6%
Ezen az oldalon nőnek csak szépet, akkor is ha ő maga Szörnyella. Mert ha nem, jön a lepontozósereg.
2020. dec. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!