Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú menyasszonyi ruha jól állhat átlagos, nem modell testalkaton is? (Kép leírásban)
Figyelt kérdés
Az ilyen típusú ruhák tetszenek, felül csipke alul tüll de csak 166 cm vagyok, 38-as (csípőben 38-40 közötti) méret. Nemsokára megyek próbálni és ott majd kiderül de esetleg van valakinek előzetes tapasztalata?
2020. dec. 6. 17:59
11/17 anonim válasza:
Ha olyan az alakod, amit mutattal, en is a derekadat emelnek ki, amire ez a ruha nagyon jo. Jol allna rajtad.
12/17 anonim válasza:
De 9-es akkor ez a nő szerinted rosszul mutat ebben a ruhában? Mert szerintem korrekt.
13/17 anonim válasza:
Amikor megnyitottam a kérdést, azt hittem valami tapadós sellőruha lesz a képen.
Szerintem ez a fazon a leguniverzálisabb, nem tapad a hasra, derékra, sőt, elfedi azokat.
Majd személyesen kiderül hogy hogy áll, de szerintem nem lesz vele gond.
14/17 anonim válasza:
12.-nek. A 9. vagyok.
Azt akartam mutatni, hogy amit ÉN belinkeltem, az jó, mert más a derék szabása, mint annak, amit a kérdező linkelt.
40-es, hetero, FÉRFI vagyok. Jobban tudom, hogy mi áll jobban a nőknek, mint maguk a nők!
15/17 anonim válasza:
Ez a fazon valóban elég univerzális, takar, ahol kell. Én inkább a vállam és a karom miatt aggódnék, mert ha az is olyan, mint azé a nőé, akit linkeltél, akkor nem választanám...
16/17 anonim válasza:
A ruha szép, de tényleg vékonyabb karú nőknek áll jól. Ha csak jövőre lesz az esküvő, akkor addig azért tudsz formálni a testeden, persze csak ha ésszel csinálod...
17/17 anonim válasza:
Szerintem típusra, jellegre az ilyesmi ruha jó arra a testalkatra, amit linkeltél. A vaskosabb lábakra pont jó az enyhén bűvülő, A vonalú szoknyarész. Arra kell ügyelni, hogy eléggé lent legyen elvágva a ruha felső része az alsótól (ellentétben pl. egy empire-osabb szabással), hogy ne tűnj nagyon belesnek / terhesnek. Illetve ha hátul hurkásabb vagy, ennyire azért ne legyen hátul kivágva a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!