Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy átlagos 400 fős esküvő?
Tavaly nyáron egy 200 fős esküvőn voltam. Egy vidéki, 10 ezres kisváros nagy panziójában volt megtartva a lakodalom, előtte pedig a város közjegyzőjénél, majd templomjában is volt az összeadási ceremónia. Limuzin is volt bérelve, stb.
Erre ott nekem azt mondták hogy kb 1,5 millió forintba került az egész.
25/L
Vendégenként 20 ezerrel nyugodtan lehet számolni.
De azt azért szögezzük le, hogy egy 400 fős esküvő nem lehet átlagos. A kettő kizárja egymást.
400 fő nem átlagos hanem NAGY. Ötvennél is több esküvőt fotóztam végig eddig és egy volt csak közte ami elérte ezt a létszámot. Az átlagos esküvő 100-150 fő, vagy inkább kevesebb.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nagyon sok mindentől függ, ha a lakodalom költségét nézem akkor mindent összevetve minimum 15.000 Ft/fő-vel kell számolnod (vacsora,italok,desszertek) és van egy rakás olyan költséged ami független a létszámtól. Fotós 150.000 Ft-tól felfelé, filmes szintén kb. 150.000 Ft-tól felfelé, egy jobb 4-6 tagú zenekar 300.000 Ft környékén kezdődik, kellenek ruhák, meghívók, vőfély/ceremóniamester, fodrász és sminkes és lehetne még sorolni napestig.
Nekünk tavaly októberben 1,8M Ft-ra jött ki 75 Fővel és ebből kb. 800 volt a vacsi, ha azt levonom és az egymillióra rászámolok 400*11.000 Ft-ot (Nekünk ennyi volt a vacsi/fő), akkor van rá esélyetek, hogy 5-6 millió forint között kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!