Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "elég" 64 fő egy átlagos tánctérhez? (hogy betöltse, és ne legyen az az érzés, hogy tök üres? )
Esküvőre próbáltunk kevés embert hívni, hogy beleférjen a költségvetésbe, de viszont azt sem szeretném, ha meg olyan érzés lenne, hogy csak 1-2 ember táncol, akkor nincs az a buli hangulat. Hivjunk még vendégeket?
(Nagy esküvőt szeretnék)
a tánchoz nagy tér kell, nem tüntetésre mentek :)))
ezért ne hívj meg több embert.
esetleg nézzetek még más helyszínt is.
Csak hogy egy picit a kérdés mögé is nézzen valaki :)
Neked nem tűnik kicsit taplóságnak azért meghívni valakit hogy kitöltse a táncteret? :D
Nem mindegy mekkora teret tölti be a 64 ember...
Egy stadiont vagy egy étterem kisebb helyiségét.
Hány m2-ről lenne szó?
A válasz nyilván attól függ, hogy mekkora az az "átlagos tánctér", amit be kell tölteniük :D Anélkül elég nehéz megjósolni...
De valószínűleg engem vendégként, vagy épp az ifjú pár egyik tagjaként se érdekelne, hogy betöltik-e a teret, nem ezért járnak az emberek esküvőre szerintem.
120 fős esküvőn voltam, 8 embernél több nem táncolt a nyitó lassúzást követően, akkor táncolt vagy 20.
Nem garancia a sok ember.
Ha nem jó a zene, vagy olyan a társaság, akkor hidd el, ha 200-an vagytok se fognak táncolni.
Kolléganőmék lányáéknak 25-26 fős esküvője volt, hajnali 5-ig táncolt mindenki.
Ha szerinted hülye kérdés, akkor ne válaszolj, segítség kell, nem kritika.
Amúgy nem tudom pontosan mekkora, ezt a képet találtam az étterem honlapján. Itt a fele tánctér látszik kb...az se nagyon...
7-es, köszi a válaszod, eddig ez volt a legértelmesebb.
Szerencsére a legtöbb vendég inkább "táncolós". :)
Kezdjük az elején.
Nagy esküvő = 200-300 meghívott, vagy több, van, ahol 500 is van, és még vidékről beszélek.
64 fő egy átlagosnál jóval kisebbnek számít. 80-100 fő körül vannak általában.
Teli tánctér: egy zsúfolt tánctér a szabályozás szerint, ami azért jó alap, 4 fő/m2 (0,25m2/fő). Ez a zsúfolt diszkó hangulat.
Társastánc esetén, ami azért nagyobb teret igényel, és esküvőn azért gyakoribb, kb. 3 m2/fő ad egy kényelmesen "tele van" érzést, ezt tánciskolák terem terület/létszám méreteiből jól ki lehet számolni.
Itt jön az a rész, hogy a meghívottak mennyire partiarcok, azaz milyen arányban fognak táncolni, és milyen arányban fognak ülni/dumálni/enni/cigizni/stb. Alapból a fiatalok bulizósak, az öregek meg dumálósak, de láttam már fordítva is.
Innen már remélem látod, hogy a válaszadók miért problémáztak a kérdésfelvetéssel.
Egy példa: mondjuk
64 fő x 3m2 x 25%-os bulihajlandóság = 48 m2
Ha egy átlagos táncteret 80m2-re tippelek, akkor kb. "félig" lesz a tánctér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!