Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit jelent ez az érzés bennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez az érzés bennem?

Figyelt kérdés

A múlt hétvégén összeházasodott két barátom, a lány 20, a fiú 22 éves. Ahogy vonultak be a templomba, minden szem rájuk szegeződött, minden mozdulatukat figyelték, látszott rajtuk, hogy nagyon izgultak. Azt éreztem, hogy úristen én ezt nem tudnám végigcsinálni. Aztán eszembe jutott, hogyha a párom állna ott velem az oltár előtt, akkor igenis végigcsinálnám, sőt ez lenne életem legboldogabb napja. Vajon ez azt jelenti, hogy igazából sosem leszek kész az esküvőre, csak a megfelelő személlyel? Vagy csak még túl fiatal vagyok az esküvőhöz ennyi idősen?

Egyébként 2-3 év múlva szeretnénk összeházasodni, akkor már 7-8 éve leszünk együtt.

Üdv, egy 22/L (és 24/F, akik 3 éve "lakótársak") :)

2012. okt. 30. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el.
2012. okt. 30. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Bennünk is hasonló érzéseket kelt az emberek figyelme. Ezt mi nagyon egyszerűen kiiktatjuk, kéttanús esküvőt fogunk tartani :D Egyébként lesz ruha, étterem, szép hely, csak a násznép (nem) fog hiányozni. Nekünk ez a vágyunk. De rajtatok is segítene, ha nem is kéttanús, de szűk körű esküvő :)

21/L (24/F, májusban házasodunk)

2012. okt. 30. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem azért fura ez, mert én nem izgultam. Főleg, hogy már láttak a kikérésnél, a templomban már mit izguljak? pedig elég "molett" vagyok, ha szépen mondhatom, de mégis élveztem, hogy mindenki engem néz. Ráadásul olyan emberek néznek, akik szeretnek, ismernek, és naponta vagy hetente találkozom velük, a családom. Előttük nem fogom zavarban érezni magam, főleg, hogy most még szebben látnak. Gondolom én! :) ne légy feszült, nem kell izgulni :) én végig vigyorogtam, mint a tejbetök :)
2012. okt. 31. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!