Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez az érzés bennem?
A múlt hétvégén összeházasodott két barátom, a lány 20, a fiú 22 éves. Ahogy vonultak be a templomba, minden szem rájuk szegeződött, minden mozdulatukat figyelték, látszott rajtuk, hogy nagyon izgultak. Azt éreztem, hogy úristen én ezt nem tudnám végigcsinálni. Aztán eszembe jutott, hogyha a párom állna ott velem az oltár előtt, akkor igenis végigcsinálnám, sőt ez lenne életem legboldogabb napja. Vajon ez azt jelenti, hogy igazából sosem leszek kész az esküvőre, csak a megfelelő személlyel? Vagy csak még túl fiatal vagyok az esküvőhöz ennyi idősen?
Egyébként 2-3 év múlva szeretnénk összeházasodni, akkor már 7-8 éve leszünk együtt.
Üdv, egy 22/L (és 24/F, akik 3 éve "lakótársak") :)
Bennünk is hasonló érzéseket kelt az emberek figyelme. Ezt mi nagyon egyszerűen kiiktatjuk, kéttanús esküvőt fogunk tartani :D Egyébként lesz ruha, étterem, szép hely, csak a násznép (nem) fog hiányozni. Nekünk ez a vágyunk. De rajtatok is segítene, ha nem is kéttanús, de szűk körű esküvő :)
21/L (24/F, májusban házasodunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!