Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan haragudott meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragudott meg?

Figyelt kérdés

Négyszer randiztunk. Mindennap írtunk egymásnak is viberen. Az utóbbi 2 hétben sajnos nem tudtunk találkozni, ez miattam alakult így. Most államvizsgáztam, plusz dolgozom is mellette teljes munkaidőben.

Tegnapelőtt nem tudtam neki írni mert nagyon durva napom volt, reggel 7-től, este 7-ig dolgoztam, utána hazaestem ettem majd bealudtam. Írtam neki tegnap hogy bocsi hogy nem írtam. Semmi válasz rá azóta sem, pedig volt elérhető és eddig mindig max 3 órán belül válaszolt. Szerintetek ilyenkor mi van? Jogosan pukkadt be rám?

2021. jún. 4. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Bocsanat, tegyuk tisztaba a dolgokat. Itt ismerkedesrol volt szo es arrol, hogy meg a wc-rol sem tud 2 sort irni 24 ora leforgasa alatt. Na ezert nem lesz belole hazassag. Igy megnyugodhatsz, nem kell elvalnod sem. Ez a legocskabb kifogas szokott lenni, hogy elfoglalt voltam. Igen, nekem is van olyan napom, hogy szinte dolgozni sem tudok annyi meeting meg egyeb jon ossze. De a munkaidonek van vege, van kozte szunet stb. Soha, ismetlem soha nem fordult elo, hogy valakinek ne tudtam volna valaszolni par oran belul. Ez mindossze akaras kerdese. EZ az ember a 24 ora alatt nem eszik egy falatot sem? WC-re sem jar ki? KEzmosas utan nem tud annyit irni, hogy uszok, de holnap irni fogok, hogy a masikat ne hagyja ott a ketsegei kozott? Latod ez az ember hazudik es nulla empatiaval rendelkezik. Erdekes, hogy ezt egy elvileg felnott embernek igy kell a szajaba ragni. A szarik rad es volt jobb dolga is nalad a jelentese annak, hogy elfoglalt voltam ezert nem tudtam irni. Jo reggelt!
2021. jún. 6. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Azóta válaszolt, tök jót dumcsiztunk. Fel is hívtam, nagyon el volt havazva a melóval meg a sulival (ő is tanul még). De most 1 napja megint semmi reakció az üzeneteimre. Szerintetek?
2021. jún. 8. 06:14
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Hagyd a francba ne fuss utána! Ha akar majd keres.
2021. jún. 8. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon el van havazva és erről szólt is, akkor miért gondolnád hogy gáz hogy nem reagált? nem is értem.
2021. jún. 8. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Ő se ér rá írni, te sem. Mindketten megértitek egymást akkor,feltételezem.

Tökéletes páros

2021. jún. 9. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kerdest amugy miert irtad ki? Mindenki megmondta, hogy le fog szrni, te meg bizonygatod az ellenkezojet. Aztan megint itt vagy, hogy mar megint nem ir. Letezik a vilagon megegy ennyire elfoglalt ember? Mi a munkaja, szenet lapatol, vagy tozsdet capazik? Tokmindegy. Nincs az a 8 oras munkakor, ami alatt nem tud kimenni a wc-re 2 sort irni, mr. elfoglalt. De ha te azt hiszed, hogy egy kicsiket is erdekled, mert nehanapjan radir, akkor magadat vered at. Nagyon.
2021. jún. 9. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki aki fontos ne legyen 1 percem egy nap. Gondolom nem vagytok még fontosak egymásnak így elfelejtitek létezik a másik, avagy szimplán taktikáztok, írjon a másik. Valóságot ti tudjátok.

Jogosan haragudott meg? Mindenkinek mindenhez joga van, szabad országban élünk. Korlátozni nem lehet másokat, viszont viselkedésétől függően eldöntheted akarod vagy sem. Kicsit vicces, hogy te 1 napig nem írsz semmit, mégis kiakadsz, hogy 3 órán belül mindig reagál.

2021. jún. 9. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!