Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudott meg?
Figyelt kérdés
Négyszer randiztunk. Mindennap írtunk egymásnak is viberen. Az utóbbi 2 hétben sajnos nem tudtunk találkozni, ez miattam alakult így. Most államvizsgáztam, plusz dolgozom is mellette teljes munkaidőben.
Tegnapelőtt nem tudtam neki írni mert nagyon durva napom volt, reggel 7-től, este 7-ig dolgoztam, utána hazaestem ettem majd bealudtam. Írtam neki tegnap hogy bocsi hogy nem írtam. Semmi válasz rá azóta sem, pedig volt elérhető és eddig mindig max 3 órán belül válaszolt. Szerintetek ilyenkor mi van? Jogosan pukkadt be rám?
2021. jún. 4. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Jogosan haragszik
Nem jogos, az hogy egy nap kimaradt érthető jelen helyzetben
Vagy elfoglalt, vagy egy 7 éves érzelmi szintjén van.
2021. jún. 4. 16:39
3/17 anonim válasza:
Természetesen nem jogos, elég éretlen.
2021. jún. 4. 16:40
4/17 anonim válasza:
Egyikotok sem veszi komolyan az ismerkedest. Ki a fene akar egy munkaba epp belehalni keszulo emberrel ismerkedni? Az ilyen megis miert ismerkedik, amikor 0 ideje van a masikra? Nem kene eloszor a munkaviszonyt egyenesbe hozni es utana probalkozni? Allandoan ezekrol a nagyon elfoglalt emberekrol jonnek a kerdesek, aki napi 2 sort sem tudnak irni. Basszus, egy parkapcsolatban mire lennetek kepesek, jo ejszakat dragam, jo reggelt dragam? Aztan csak a munka. En sem ertenem meg, mondjuk nem is balfszkodnek es befejeznem az ismerkedest.
2021. jún. 4. 16:56
5/17 anonim válasza:
Elozo nap megirhattad volna, h elfoglalt aznap...
2021. jún. 4. 17:41
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem haragszik, de teaztel. És te is teszteled, mert felhívhatnád. Ez nagyon rossz... ha beszélni akarsz vele, hát hívd fel!
2021. jún. 4. 18:04
7/17 anonim válasza:
4esnek igaza van. Mindenki baromi elfoglalt de 2 mondatot irni barhol lehet.... ha valaki akar!!!
2021. jún. 4. 18:06
8/17 anonim válasza:
Gyerekes, vagy sem, azért annyira senki nem lehet elfoglalt, hogy napi egy mondatot bepötyögjön...
2021. jún. 4. 18:17
9/17 anonim válasza:
A klozeten ülve is beleférne két sor. Vagy egy hívás. Csak könnyebb a másikat pár naponta felkeresni, mikor úri kedved úgy diktálja. Szerintem ez nem ismerkedés, ez ilyen jópofizgatás, mikor éppen úgy gondolod...
2021. jún. 4. 22:16
10/17 A kérdező kommentje:
No azért álljunk meg egy pillanatra. Ő sem írt speciel egy sort se. Sőt rá következő nap se. De igazavolt annak, aki azt írta hogy ő is elfoglalt volt.
Az meg hogy ne ismerkedjen aki elfoglalt... ha házasok lennénk, akkor ilyen esetben el kéne válnom csak mert épp húzós időszak van a férjem/feleségem munkahelyén? Nevetséges...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!