Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragudott meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragudott meg a párom azért, amiért nem mentem el vele az osztálytalálkozójára, mert körmöshöz mentem?

Figyelt kérdés
Pénteken 5-kor volt a már nem tudom hányadik érettségi találkozójuk, és mondta, hogy szeretné, ha elmennék vele. El is mentem volna, de nekem 4-re időpontom volt a körmösömhöz, és lemondani meg nem akartam. Utána meg már semmi kedvem nem volt elmenni, még főznöm is kellett aznap. És mikor hazajött, mondta, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy nem mentem el, a többieknek is ott volt barátja, barátnője, felesége, férje, stb. Aztán nem is szólt hozzám aznap este, rögtön lefeküdt aludni, még a körmeimet se nézte meg. És ma már ugyan hozzám szólt, de érzem, hogy még bántja a dolog. Most őszintén, mit kell ezen ennyire kiakadni? Más is haragudna ezért a párjára?
2016. jan. 24. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Igen jogosan haragszik.

Irodalmi nyelven fogalmazva: A k**úrva körmöd fontosabb volt

2016. jan. 24. 17:57
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez kamu kérdés ugye?

Ilyen hülye nincsen ugye?

2016. jan. 24. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

Fontos volt neki, te meg leszartad.

Ennyi az egész.

Empátia nulla. Majd a körmeid megölelnek... ja, nem.

25n

4/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogosan haragudott meg! Számára ugyanis fontos volt a találkozó. Ha jól értem, a "kiakadása" annyiból állt, hogy nem volt beszédes kedvében aznap este és korán lefeküdt. És még te vagy felháborodva?! Önző és felszínes. Mármint te, kérdező.
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

van aki a szívére veszi az ilyet, mondjuk én nem csinálnék belőle nagy ügyet akkor, ha mondjuk valami fontosabb dolog miatt nem tudtál volna elmenni.

így hogy körmösnél nevetgéltél inkább mint a pároddal lettél volna egy kis összejövetelen, én is kiakadtam volna simán.

2016. jan. 24. 18:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem mentél el vele, megesett már ez mással is.

Aztán itt jön a bukkanó, a körmeid miatt. Vannak halaszthatatlan dolgok, de ez nem az. :)

2016. jan. 24. 18:01
 8/18 opened paradise ***** válasza:
96%

Erről az ugrik be,mikor azt kérdezte itt valaki,hogy miért haragudott meg a barátja,hogy nem figyelt rá köröm festés közben és a műszakja után se foglalkozott vele.

Még a körmeit féltette és meg se ölelte.

Hasonló a véleményem. Te is "még a körmeimet se nézte meg"....

2016. jan. 24. 18:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy kérdésem van.......szoktad használni az agyad a bólogatás koordinálásán kívül bármire is???
2016. jan. 24. 18:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Kamu szag terjeng a levegőben.
2016. jan. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!