Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragudott meg rám?
Van egy lány, akivel a neten ismerkedtem meg, hosszabb ideje beszélgetünk, elmondása szerint kedvel, de az estek túlnyomó többségében én kezdeményezem a beszélgetést, ő csak nagyon ritkán ír rám magától. Említette, hogy majd szeretne találkozni, de akárhányszor felhoztam a témát, valamilyen ürüggyel soha nem volt számára jó, így abban maradtunk, hogy "majd". Végül letettem a dologról, és hónapok óta nem beszéltem róla, hozzátenném ő sem. A kettőnk közti kommunikáció ugyanúgy megmaradt, mint egyfajta virtuális haver. Időközben úgy hozta az sors, hogy a munkahelyen megismertem egy másik lányt, aki egyértelműen érdeklődik irántam, múlthéten elmentünk egy közös programra, jól éreztük magunkat. A netes lány természetesen tud róla, és az óta furán viselkedik, egyfajta sértődöttséget érzek felőle, de nem beszél arról, hogy mi a konkrétan probléma.
Nem értem, hogy most igazából miért viselkedik így. Neki is lett volt rá bőven lehetősége hogy találkozzunk, de nem élt vele. Ha meg csak egyfajta barátként tekint rám, akkor meg szintén nem értem, hogy mire fel ez a sértődöttség.
te szerintem csak spájzolva voltál nála, tudod ilyen "ínséges időkre"
meg gondolom a kis önérzetét bántja, hogy nem rajongod körbe még egy 10 évig a neten keresztül.
én a helyedben szépen lassan leépíteném azt a "kapcsolatot" mert igazából az ég egy adta világon semmi értelme.
soha nem találkoztatok, és valószínűleg nem is fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!