Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragudott meg råm? Még köze van hozzä?
Párommal 1éve vagyunk együtt.
Szinte mindent tudok a multjärol.
Többek között azt is,hogy (bár nem büszke rä,de elmondta) hogy 4-5èvvel ezelőtt kavart egy csajjal, akunek volt pasija. Szoval khhmm... Vele csalta a csaj az akkori pasijåt. Vègül a pasim otthagyta a csajt.
Nah, ez a têma ma felhozodott köztünk ès kèrdeztem,hogy a csaj ismerőse.e még közösségin. Na ismerőse volt, megkértem, és kitörölte.
De a pasim mondta hogy nem érti nekem minekk kell az ö multjäban turkälnom ês minek faggatom ilyenekről ès miért nem hiszem el, hogy azota nem is beszéltek....
Amugy pár ève még lájkolta a pasim az egyik képét.
De az igaz,hogy amiota a párom VELEM van,azota (hiába volt ismerőse a csaj) nem irt neki,nem lájkoltak egymásnál semmit stb.
De jogos,hogy engem zavar hogy ott volt a csaj az ismerősök között?
Amugy nagyon féltékeny tipus vagyok...de nem tudom ez a sztori különösen zavar...
Amugy ugye erre a párom eléggé delhuzta magát, de én azon agyalok,hogy most vajon az.e a baja hogy ki töröltettem vele a csajt??? Érez iránta vagy mi??
jesssszuuuus?
1 éve jártok és ő PÁR ÉVE lájkolta egy nőnemű képét??????? JEZUUUSOM! hogy merte????
vedd már észre magadat!
De olvass mär!!!
Nekem nem az a bajom,hogy évekkel ezelőtt lajkolta a csaj k3pét.
Hanem az,hogy ugye régen a pasimmal csalta a nő a pasijät.
(persze akkor mi még nem ismertűk egymást, ès a päromnak sem volt csaja)
De KOBKRÉTAN AZ ZAVAR,HOGY MINEK VAN OTT AZ ISMERŐSEI KÖZT MIND A MAI NAPIG EGY ILYEN HULLADÉK NŐ???
plusz nem értettem,hogy a pasim miert huzta fel magät azon,hogy kitöröltettem vele a csajt.
Mert a pasim azt mondta,hogy. Ne kutassak a multajaba.
Szerintem meg ez nem kutakodas,hanem egy fair es ertheto keres volt
jesszus az exem ismerösöm, és?
pasimnak is ismerőse az exe.
egészségére.
lapátra tennélek, úgy hogy pislogni nem lenne időd
Szoval,ha nem beszélnek, és ez már egy lezárt dolog régen, akkor miért is volt ,,baj,, hogy kitörőltettem vele a nőt???
Meg ha nem érdekli, és engem szeret akkor miért volt rám mérges,hogy felhoztam ezt a tèmät?
mert egy idegbajos hisztis pina vagy. azért.
önbizalomhiánnyal megspékelve
De csak számomra extra undorito,hogy régen egy olyan csajt d..gott akiről tudta hogy van pasija???
Plusz a csaj pasija még meg is akarta verni akkor :D
Jo ez vicces... De komolyan.
Minek mobnd el nekem ilyen undorito gerinctelen dolgokat??? Full kiábrándito
ÈS EZEK UTÁN MEGKÉRDEZEM,HOGY LÉTEZIK.E AZ HOGY MOST CSAK ENGEM SZERET ÉS VELEM TERVEZI AZ ÉLETÉT ÉS EGY NŐT SEM AKAR, CSAK ENGEM??
EGY ILYEN. ,,CASANOVA,, PASI IS MEGTUD ÄLLAPODNI VWGY EZ MESE??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!