Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragudott meg råm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragudott meg råm? Még köze van hozzä?

Figyelt kérdés

Párommal 1éve vagyunk együtt.

Szinte mindent tudok a multjärol.

Többek között azt is,hogy (bár nem büszke rä,de elmondta) hogy 4-5èvvel ezelőtt kavart egy csajjal, akunek volt pasija. Szoval khhmm... Vele csalta a csaj az akkori pasijåt. Vègül a pasim otthagyta a csajt.

Nah, ez a têma ma felhozodott köztünk ès kèrdeztem,hogy a csaj ismerőse.e még közösségin. Na ismerőse volt, megkértem, és kitörölte.

De a pasim mondta hogy nem érti nekem minekk kell az ö multjäban turkälnom ês minek faggatom ilyenekről ès miért nem hiszem el, hogy azota nem is beszéltek....

Amugy pár ève még lájkolta a pasim az egyik képét.

De az igaz,hogy amiota a párom VELEM van,azota (hiába volt ismerőse a csaj) nem irt neki,nem lájkoltak egymásnál semmit stb.

De jogos,hogy engem zavar hogy ott volt a csaj az ismerősök között?

Amugy nagyon féltékeny tipus vagyok...de nem tudom ez a sztori különösen zavar...

Amugy ugye erre a párom eléggé delhuzta magát, de én azon agyalok,hogy most vajon az.e a baja hogy ki töröltettem vele a csajt??? Érez iránta vagy mi??

2015. aug. 27. 13:57
1 2 3
 21/27 omba ***** válasza:
100%

"Minek mobnd el nekem ilyen undorito gerinctelen dolgokat??? Full kiábrándito "

Akkor jobb lenne, ha nem mondta volna el?

Nem értelek, 4-5 éve volt valami, na és?

h nem lett volna, tán együtt se lennétek....

2015. aug. 27. 16:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nem most mondta el... szerintem csak ürügyet keresel a szakításhoz, azért melegíted fel azt a régi dolgot.
2015. aug. 27. 17:40
 23/27 anonim ***** válasza:
Hulladék nő? Tényleg? Érdekes, szerintem a megcsaláshoz ketten kellenek, tehát ő ugyanolyan. Na most jön a kérdés: el tudod e fogadni a múltjával együtt vagy sem? Tudod e szeretni így ahogy van, vagy sem? Ha igen, ne féltékenykedj feleslegesen. Ha nem, akkor meg lépj ki és kész.
2015. aug. 27. 18:09
 24/27 omba ***** válasza:

Tényleg érdekes, hogy 4-5 éve volt, tudott róla, tudta, hogy a srác nem nagyon büszke a dologra,

most meg "felhozódott" köztük, és rögtön elkezd hulladékozni.

Mintha valami megrázó hírt kapott volna.

Talált egy pasit magának, és ürügyet keres a szakításhoz,

szerintem is ennyi a sztori.

2015. aug. 27. 18:34
 25/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem a páromat, sajnos betegesen... Nem keresek ürügyet semmire...

Csak nagyon fèltékeby tipus vagyok...sokszor volt már balhénk a sok vádaskodásombol meg a felesleges féltèkenységemből....

Mégis egész nap ezen agyalok...eszembe jutott hogy anno mesélte,hogy bele is zugott a csajba... Nah ez meg most mègjobban felidegesitett

2015. aug. 27. 19:28
 26/27 omba ***** válasza:

Bele is zúgott, meg is dugta, a csaj meg cumizgatta....

"De csak számomra extra undorito,hogy régen egy olyan csajt d..gott akiről tudta hogy van pasija???"

Te hol voltál akkor? Nem csalt meg, ráhajtott egy nőre, de nem lett belőle semmi.

Ha én volnék a pasid... már nem volnék az.

2015. aug. 27. 21:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Hallod, nőként mondom, te nem vagy normális. :D Nekem is volt ilyen hisztis, birtoklási mániás, féltékeny pasim, mint amilyen te vagy nőben, fejvesztve menekültem tőle.

Egyébként egy kivételével nekem is ismerősöm az összes pasi, akihez eddig közöm volt, most akkor úristen, mi lesz?????

2015. szept. 1. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!