Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragudott meg råm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragudott meg råm? Még köze van hozzä?

Figyelt kérdés

Párommal 1éve vagyunk együtt.

Szinte mindent tudok a multjärol.

Többek között azt is,hogy (bár nem büszke rä,de elmondta) hogy 4-5èvvel ezelőtt kavart egy csajjal, akunek volt pasija. Szoval khhmm... Vele csalta a csaj az akkori pasijåt. Vègül a pasim otthagyta a csajt.

Nah, ez a têma ma felhozodott köztünk ès kèrdeztem,hogy a csaj ismerőse.e még közösségin. Na ismerőse volt, megkértem, és kitörölte.

De a pasim mondta hogy nem érti nekem minekk kell az ö multjäban turkälnom ês minek faggatom ilyenekről ès miért nem hiszem el, hogy azota nem is beszéltek....

Amugy pár ève még lájkolta a pasim az egyik képét.

De az igaz,hogy amiota a párom VELEM van,azota (hiába volt ismerőse a csaj) nem irt neki,nem lájkoltak egymásnál semmit stb.

De jogos,hogy engem zavar hogy ott volt a csaj az ismerősök között?

Amugy nagyon féltékeny tipus vagyok...de nem tudom ez a sztori különösen zavar...

Amugy ugye erre a párom eléggé delhuzta magát, de én azon agyalok,hogy most vajon az.e a baja hogy ki töröltettem vele a csajt??? Érez iránta vagy mi??

2015. aug. 27. 13:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

ugye ez csak vicc? :D

nem vagy normális.

de nyugi hamar otthagy majd és akkor nem lesz para

am 12 éves vagy?

2015. aug. 27. 14:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha lezárt dolog és nem beszélnek akkor mért baj, hogy ismerőse? Attól az marad. A szex elég erős kapocs 2 ember között, akivel az ember többször szexel attól, hogy vége nem muszáj egy életre megtagadni. Te magad írtad, hogy mióta veled van nem irkálnak, nem likolják egymást, akkor mégis mi a fene bajod van? Gondolkozz már! Nőként írom ezt. A túlzott féltékenység mellesleg birtoklási vágy, ezek szerint a Te érzéseid sem feltétlenül tiszta szereteten alapulnak. Egy kapcsolat nem ér semmit, ha ilyen apróságok miatt és egyébként sincs meg a bizalom. Ráadásul a pasid dobta anno a csajt, nem is fordítva. Felesleges az aggódásod.
2015. aug. 27. 14:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

ha van esze időben lép, mert ki tudja hová fajul a féltékenységed...a betegesen féltékeny nőktől menekülni kell, mert a féltékenység megmérgezi a kapcsolatot...szóval szerintem ennyi elég volt a féltékenységből, mert a végén tényleg lelép, mert észbe kap...

22F

2015. aug. 27. 14:12
 14/27 Mumusan ***** válasza:
100%

Ekkora baromságot :)

Komolyan mondom, a fészbúk formatálja az emberek agyát.

2015. aug. 27. 14:16
 15/27 anonim ***** válasza:
Hány ember életét tette már tönkre és hány emberét fogja? Ez a durva.
2015. aug. 27. 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

És ha ismerőse volt, akkor mi van? Te is egy tipikus idióta fiatal csaj lehetsz akinek a Failbook az isten. Az csak egy szaros közösségi oldal.

Én nem értem az ilyen idióta, irracionálisan féltékeny nőket. Azt hiszeik, hogy majd ezzel mutatják ki, hogy szeretik a másikat, vagy mi?

Nem, ezzel üldözöd el.

Idegbeteg

2015. aug. 27. 14:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Te nagyon komolyan el vagy tájolva. Minden ilyen féltékenységi villongással csak azt éred el, hogy egyre többet fog titkolózni a múltjával, emberi kapcsolataival és motivációival kapcsolatban. Magyarul eltávolítod magadtól.

Azon kívül szerintem kicsit bánjál csínján az ítélkezéssel. Ha van 100 felnőtt korú ismerősöd a fészbukon (fingom nincs, mennyi szokott lenni egy embernek, nem vagyok rajta), akkor BÁRMIBE merek fogoadni, hogy van köztük olyan, aki megcsalta már a párját. Tehát akkor ezek az - ahogy fogalmazol - "undorító " és "gerinctelen" alakok ott lappanganak a Te baráti körödben is. A pasid at ezért elítélni meg nonszensz. Teljesen jogos a felháborodása.

2015. aug. 27. 14:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írod, hogy féltékeny típus vagy, hülyén halunk meg...

Nem kötelező szakítás után kitörölni a volt párunkat, szerelmünket, szeretőnket, stb. Vannak, akiknek ez nem okoz gondot. Elváltak az útjaik, aztán jól van. Ettől még ismerik egymást. Nem azért volt ott az ismerősei között, mert nagyon kellett oda neki, hanem mert nem érdekelte a dolog annyira sem, hogy fárassza magát a kitörléssel. A párod valószínűleg azért lett ideges, mert utasítottad, hogy törölje ki. Az ilyesmit az ember nem szereti. Úgy értem, ha utasítgatják. Másrészt bosszantotta valószínűleg, hogy ilyen lényegtelen hülyeségen lovagolsz.

2015. aug. 27. 14:31
 19/27 Költőnő? ***** válasza:
hiába írsz (szted) nyomatékosítás gyanánt mindenhova 50 ?????-et meg !!!!!!!!- et, meg hiába KIABÁLSZ attól még nem lesz értelmesebb a mondandód. Hülyén fogod fel, leírták előttem százan hogy igen, veled van a baj. (VALÓBAN VELED ÉRTED????!!!!! NÉGY!!!!) Ne idiótáskodj tovább hanem olvasd el értő figyelemmel mit írnak itt neked a népek.
2015. aug. 27. 14:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Csanaovának azért nem ezt nevezik ám.

Én is dühös lennék, ha a párom arra kényszerítene, hogy töröljek ki valakit az ismerőseim közül, mindegy miért (a te indokod elég tréfás) - illetve nem lennék dühös, csak nem törölném ki.

A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy az egyik megmondja mi legyen.

Most, hogy felhívtad rá a figyelmét.... lehet, megint megkeresi, holnap meg tán dugnak is... óriási poénnak tartanám. Bocs.

2015. aug. 27. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!