Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragudott meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragudott meg a párom azért, amiért nem mentem el vele az osztálytalálkozójára, mert körmöshöz mentem?

Figyelt kérdés
Pénteken 5-kor volt a már nem tudom hányadik érettségi találkozójuk, és mondta, hogy szeretné, ha elmennék vele. El is mentem volna, de nekem 4-re időpontom volt a körmösömhöz, és lemondani meg nem akartam. Utána meg már semmi kedvem nem volt elmenni, még főznöm is kellett aznap. És mikor hazajött, mondta, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy nem mentem el, a többieknek is ott volt barátja, barátnője, felesége, férje, stb. Aztán nem is szólt hozzám aznap este, rögtön lefeküdt aludni, még a körmeimet se nézte meg. És ma már ugyan hozzám szólt, de érzem, hogy még bántja a dolog. Most őszintén, mit kell ezen ennyire kiakadni? Más is haragudna ezért a párjára?
2016. jan. 24. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Taps-taps. Igen, teljesen jogosam...És még a körmödet sem nézte meg? Te meg csak a találkozóra nem mentél, ami fontos lett volna neki.
2016. jan. 24. 18:29
 12/18 anonim ***** válasza:
jogosan*
2016. jan. 24. 18:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy a körmeim fontosabbak voltak, de mondom, időpontom volt, ha tudom, hogy akkor lesz ez a hülye találkozó, nyilván nem akkorra kérek időpontot. Különben is, már nagyon le voltak nőve, nem akartam volna így beállítani oda.
2016. jan. 24. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert egy osztálytalálkozót két nappal az esemény előtt szoktak megszervezni, hiszen olyan egyszerű összeboronálni 30 embert *szarkazmus*

A kva körmöst simán áttehetted volna, időd is lett volna rá.

Te vagy tényleg nagyon hülye vagy, vagy pedig ez egy kamu kérdés, és akkor még annál is nagyobb hülye vagy, mert nem tudtál jobbat kitalálni.

Szóval a kérdésem: Hülye vagy, vagy hülye?

2016. jan. 24. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem neked volt igazad. A párodnak valahogy tudtára kell adnod, hogy lesz-rod. Elöbb-utobb érteni fog belöle, csak tarts ki, maradj következetes.
2016. jan. 24. 19:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, kedden szóltak, hogy pénteken lesz a találkozó, az időpontot én meg az utolsó körmözéskor, vagyis 3 hete beszéltem meg. Igen, tudtam hogy VALAMIKOR lesz ez a találkozó, mert már beszéltek róla, de pontos dátumot nem tudtam.
2016. jan. 24. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Hm.. Én elhiszem, hogy csúnya egy lenőtt köröm, a 2.-3. hét után már én is alig várom, hogy újak legyenek, de én azért elmentem volna arra a találkozóra. Biztos le tudtál volna beszélni egy olyan időpontot, ami nem hetek múlva van, hanem mondjuk másnap vagy hétfőn, vagy minél hamarabb. Most képzeld el milyen sz ar lehetett szegénynek, hogy mindenki "mutogathatja", meg dicsekedhet a párjával, tőle meg megkérdezik, hogy hol a kedves barátnője, és akkor be kell nyögnie, hogy a körmösnél... Úgyhogy igen, jogosan haragudott meg. Neked hogy esne, ha fordított helyzetben, ő mondjuk konditerembe, vagy horgászni menne ahelyett, hogy téged kísér el az osztálytalálkozódra?
2016. jan. 24. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
És az egész megyében ő az egyetlen körmös, nem lehetett volna beugrani egy express körmös szigethez? Lehetetlen nincs, csak tehetetlen ember. Plusz lenőtt körmökkel is el lehet menni, a kutya se lett volna kíváncsi a mancsaidra. Ne erőlködj, a kifogásaid már így is nagyon izzadtságszagúak.
2016. jan. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!