Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 09:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
Leszarom ki oltatta be magát és ki nem! Olyannal nem mennék el én sem aki kérdést kreál ebből
2021. jún. 4. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen lényegtelen van-e védettségije. Az egyetlen dolog amit befolyásol a randihelyszín, programok megválasztása, mert ha valamelyik félnek nincs akkor ugyebár nem lehet az étterem, kávézó stb. belső részére beülni.
2021. jún. 4. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Nem ezen múlik. De én nem oltattam be magam és igazolványom sincs.
2021. jún. 4. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

"Olyannal nem randiznék, aki vízválasztónak gondolja az oltás- nem oltás kérdést egy kapcsolat,vagy a randizàs szempontjából."

Hát, én meg olyannal nem randiznék, aki nem gondolja fontosnak ezt a kérdést. :/

Nem akarok olyan kapcsolatot, ahol egy köhögés után a sürgősségire vinne a párom, meg olyat se ahol kamillateával kezelné a rákot. Szerintem alapvető fontosságú hogy tisztázzuk, ki hogyan áll az orvostudományhoz, mennyire bízik vagy nem bízik benne.

Most is pl. pont elég családon belüli viszályt látok az oltás kapcsán. Mi meg örülünk a párommal, hogy nálunk többek között ezek is témák voltak az ismerkedés során.

És akkor még az esetleges közös gyerek (szabadon választható) oltásairól szó se volt, az lehet még egy gyönyörű csatatér.

Én az ilyen konfliktusoknak inkább elejét veszem.

2021. jún. 4. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Én is nézek azért itt... sztem ez azért egy elég fontos téma, meg elég nagy világnézeti különbségeket tud felmutatni. Mintha ez egy piti dolog lenne, de az meg, hogy más olyan dolgok miatt koptat le másokat, hogy milyen magas, hány kiló, tud-e főzni, szereti-e a Star Warst, arra meg a többség legyint meg bólogat is, hogy igen, legyenek igényeid.
2021. jún. 4. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Én beoltattam magam,szerintem fontos az oltás. Nem szívesen randiznék oltatlannal.
2021. jún. 4. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!