Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyannal, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 09:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Ez mit befolyásol?
2021. jún. 4. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Én is beoltattam magam, ezt tartom a felelősségteljes döntésnek. Én olyannal nem randiznék, aki nem oltatta be magát, hacsak nem eü. oka van rá.
2021. jún. 4. 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
Én beoltattam magam és van igazolványom is. Tettem ezt úgy, hogy amúgy itt rage -elek az oldalon a covid bullshittel kapcsolatban már 1 éve és ezalatt megpróbáltam nem hordani a maszkot sem.
2021. jún. 4. 09:31
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Védettségi igazolványt nem csak az kap aki beoltatta magát.

És nyilván senkinek nem vagy kötelező elmondani, hogyan kaptad.

Én nem akartam oltást.

Nincs semmi másra szükség mint egy vérvételre, és ha a szervezeted antitestet termel, kiállítják a védettségi igazolványt.

Teljesen legális dolog :)

Én így kaptam meg.

2021. jún. 4. 09:31
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Az az illető dolga, semmi közöm hozzá.

Én sem oltattam be magamat. Ki tudja mi lakozik még* bennem, még egy darabig biztosan nem fogok amíg nem lesz jobban kitesztelve az összes szer, illetve végigjárom, hogy mi a bajom.

*Gyerekkorom óta problémám van az egyensúlyhoz köthető dolgokkal. Nem bírok vízszintesen feküdni, mert beszédülök, hányinger stb. Néha rámjön ritkán ilyen roham. Legutóbb 1 hétig voltam otthon, mert annyira forgott velem minden, hogy hánytam is. Most már megvan a két MR-em (koponya, belső fül). Az egyiken van egy ilyen kis szösszenet, hogy ciszta... Persze ne ijedjek meg, mondta a doki. Most ott tartok, hogy átraktak neurológiára... Aztán vizsgálódnak tovább... :| (Rohamom után voltam provokációs teszten, azóta nyominger vagyok megint...)

Van ilyen is.

2021. jún. 4. 09:44
 6/16 anonim ***** válasza:
67%

5: Edricus: Tűpontos!

Ahogy a hatosban is írtam, ha végigjárom és kiderítik a nyomorom gyökerét (találhatnak még mást is, lesz nyaki gerinc MR-em is elvileg), akkor utána fogok kérni egy szakvéleményt, hogy olthatom-é magamat, vagy sem. Aztán majd meglátom. :)

2021. jún. 4. 09:57
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Olyannal nem randiznék, aki vízválasztónak gondolja az oltás- nem oltás kérdést egy kapcsolat,vagy a randizàs szempontjából. Oké, értem, itt csak az igazolványról volt szó. Mondanám, hogy az nem is érdekel, de jelenleg hamar kiderül a korlátozások miatt, hogy kinek van, kinek nincs. Pedig valóban nem érdekel, egyszerűen csak leszűkíti a lehetőségeket az, ha nincs, de akkor majd megyek a barátaimmal olyan helyre, ahová kötelező. Tinderen is baromi irritáló hogy kiírják magukról hogy oltva vannak, vagy sem. Onnantól már nem is érdekel a többi szöveg sajnos.
2021. jún. 4. 10:11
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Engem hidegen hagyna hogy vki oltat vagy sem ..szerencsére egy véleményen vagyunk ő sem oltat meg én se de ha nem igy lenne se szólnánk bele egymás döntésébe
2021. jún. 4. 10:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Oltás ellenes vagy? 😂😂

Nem ez számít...

2021. jún. 4. 10:59
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:
63%
Szerintem ez elég egyéni döntés, főleg egy klinikai tesztelés alatt álló vakcina esetében. Nyilván van különbség aközött, aki azért oltásellenes, mert 5G meg chip, és butaságokat beszél, meg aközött, akit elbizonytalanít a meggyorsított regisztrációs eljárás és az akár etikátlannak is minősülő gyógyszerlobbi.
2021. jún. 4. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!