Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim 

válasza:

Kérdezd meg kér e oltást, te meg mond az ellenkezőt.
12/15 anonim válasza:
Na 10-es! Ostoba egocentrikus marhaság. “Beáll a csend akkor vedd a kabátod” című igazi mai világot szimbolizáló gondolat. Mert valakinek kell, hogy folyton pofázzon ahhoz, hogy leplezze a nemlétező személyiségét, vagy sötétségét az sajnálatos. Ja, és ha félénk a srác rohadtul el fogod cseszni, ha túlpörgöd. Egyébként ne is kezdj félénk visszahúzódó emberrel, ha nincs türelmed ahhoz, hogy megnyíljon neked. Rád piszok sok időt kell fordítani. Viszont, ha ezt sikerül elérned, szinte 99%, hogy egy remek emberre találtál.
13/15 A kérdező kommentje:
Most már szépen kezd megnyílni, mert nem nem rohantam le,és azért is gondolom, mert én is megnyíltam neki. Most már ő is keres magától messengeren,nem csak akkor kérdezi meg,hogy vagyok,ha én írok. Furcsáltam, hogy ilyen hirtelen máshogy áll hozzám, de mint írtam,nem rohantam le, nem írogattam neki napi szinten nem tudom hányszor,és megnyíltam neki, meséltem az életemből. Úgy gondolom, ennek köszönhetően kezdett el megnyílni nekem,és magától írni.
2021. máj. 24. 18:28
14/15 A kérdező kommentje:
Már csak azt várom,hogy elhívjon randira,bár még egy hónapja sincs, hogy beszélünk.
Jó lenne, ha ő hívna el,de van egy olyan érzésem,hogy nekem kell majd őt elhívni.
2021. máj. 24. 18:35
15/15 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy melyik a kedvenc kihalt állatfaja. Ha a mamutot mondja, akkor mond neki, hogy válasszon már másikat, mert az nagyon mainstream(mert amúgy az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!