Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, s úgy érzem, nekem kell vezetnem a beszélgetést.
2021. máj. 21. 21:05
2/15 anonim 

válasza:

Csak engedd magától folyni az energiát...
Ha van miről beszélni, az kiforog, csak tedd amit érzel. Ha érdekel valami kérdezd meg, ha mondandód van, mondd el...
3/15 anonim 

válasza:

Az ilyen jellegű kérdéseknél mindig próbálom elképzelni azt a szintű sötétséget ami jelen van a kérdezőknél. Sosem sikerül.
4/15 anonim 

válasza:

Én nem gondolnám, hogy emiatt buta lenne, pusztán tapasztalatlan, és nem szeretné elrontani.
5/15 A kérdező kommentje:
Így
2021. máj. 21. 21:35
6/15 A kérdező kommentje:
Így van. Egyáltalán nem vagyok buta, sem hülye. Csak eddig olyan pasikkal ismerkedtem,akik hatar
2021. máj. 21. 21:38
7/15 A kérdező kommentje:
ese voltak. Ilyen
2021. máj. 21. 21:39
8/15 A kérdező kommentje:
határozottak voltak. Ilyen esetem még nem volt. Félénk pasival még nem ismerkedtem.
2021. máj. 21. 21:40
9/15 anonim 

válasza:

Ha félénk, akkor élénkíteni kell.
10/15 anonim 

válasza:

Mindig meglepodok, hogy egyesek urlenynek nezik a randipartneruket. Esetleg beszelhetnel vele ugy, ahogy az emberek szoktak. Egymassal, egymasra reagalva, mindenfele keszules nelkul. Ha beall a csond, akkor nektek nincs mondanivalotok a masik fele, ez biztos jele annak, hogy ideje indulni hazafele. Ne szerepeket akarjal magadra venni, hanem add magadat. Hogy a fenebe ismeritek meg egymast, ha mindketten nyomjatok a suketelest es pont az ellenkezojet jatszatok el, mint akik vagytok? Kinek lesz ez jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!