Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedési fázisban mikor érdemes tisztázni hogy lesz-e a dologból párkapcsolat?
Időhöz kötitek? Szexhez? Randik számához? Mikor érdemes felhozni, vagy megbeszélni hogy hogyan tovább
(23L)

Szerintem a szexkapcsolatot mindenképpen fontos egyértelműen tisztázni, hogy a másik fél se akarjon olyat ami nem reális.
Egyéb esetben elég egyértelmű, hogy ha újra meg újra találkoztok, közös programozotok, jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor az jó eséllyel kapcsoalt lesz.

Az az igazság,hogy amiről nem tudom eldönteni,hogy mi ez köztünk,az többnyire semmi. Megérzés, tapasztalat, nevezhetjük bárminek.Ha bizonytalanná tesz a másik viselkedése (a sajátod csak nem) akkor azt egy "mostmivanköztünk?"beszélgetés szerintem nem fog olyan irányba terelni,hogy jó,akkor vegyük komolyan a dolgokat.
Szóval ilyenkor egy , ne haragudj ,de én kapcsolatot keresek,nem időtöltést , nincs harag,szia mondattal elköszönök.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!