Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ismerkedési fázisban mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedési fázisban mikor érdemes tisztázni hogy lesz-e a dologból párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Időhöz kötitek? Szexhez? Randik számához? Mikor érdemes felhozni, vagy megbeszélni hogy hogyan tovább

(23L)

2021. ápr. 8. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván amikor már tudod, hogy te mit akarsz érdemes felhozni a másiknak. Pl. ha kb. rögtön tudod, hogy ebből max szexkapcsolat lenne, akkor érdemes mondani, de ha komolyak a szándékaid akkor is. De nekem az a tapasztalatom, hogy 3-4 randi után valaki biztos rákérdez mi lesz ebből.
2021. ápr. 8. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szexkapcsolatot mindenképpen fontos egyértelműen tisztázni, hogy a másik fél se akarjon olyat ami nem reális.

Egyéb esetben elég egyértelmű, hogy ha újra meg újra találkoztok, közös programozotok, jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor az jó eséllyel kapcsoalt lesz.

2021. ápr. 8. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Főként olyan kapcsolatra értem, amiből már az elején tiszta, hogy nem szexkapcsolat lesz ha lesz.
2021. ápr. 8. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan még nem volt, hogy ezt előre kijelentettük. Szexkapcsolatnál fontos lenne, de komolynál nem.
2021. ápr. 8. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság,hogy amiről nem tudom eldönteni,hogy mi ez köztünk,az többnyire semmi. Megérzés, tapasztalat, nevezhetjük bárminek.Ha bizonytalanná tesz a másik viselkedése (a sajátod csak nem) akkor azt egy "mostmivanköztünk?"beszélgetés szerintem nem fog olyan irányba terelni,hogy jó,akkor vegyük komolyan a dolgokat.

Szóval ilyenkor egy , ne haragudj ,de én kapcsolatot keresek,nem időtöltést , nincs harag,szia mondattal elköszönök.

2021. ápr. 9. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az elején tisztázom, mik a szándékaim. De amíg nem ismered a másikat, ő lazán kamuzhatja, hogy ő is komolyat akar.
2021. ápr. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!