Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes játszmázni az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes játszmázni az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Pl ha ő X óránként ír, akkor én is.

Hiába vagyok telefonközelben vagy írnék rá válaszolni.

Érdemes akkor vagy hosszabb szünetet tartani mint ő?

2021. márc. 14. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Oviban még elmegy.
2021. márc. 14. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha csak X óránként ír, akkor azt inkább felejtsd is el 🤷‍♂️
2021. márc. 14. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ezt nehéz megmondani, mert minden ember más. Van aki normálisabban fog hozzád állni ha látja rajtad, hogy te is próbálkozol. Bár tény, hogy ritkább az ilyen.
2021. márc. 14. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Akárki akármit mond, érdemes. Nem véletlen írtak könyvet is belőle. Ha azonnal egyértelművé teszed számára hogy tetszik, kell neked, stb. akkor nem lesz olyan izgalmas az ismerkedés. Ha pl mindig azonnal visszaírsz neki, nem tudja várni, hogy “jajj írjon már”, “vajon mit fog válaszolni”,stb.
2021. márc. 14. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Tiniknél divatos, FELNŐTT kapcsolatban halálosan ciki. Egy érett, komoly ember nem csinál ilyen szánalmas dolgokat, nem játszik mások érzéseivel.
2021. márc. 14. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ő miért ír óránként? Dolgozik? Ez esetben fölösleges játszmázni,kb 0-ra csökkented a kommunikációt.

Ha tudod, hogy amúgy ráér és ő direkt várat, neked meg így is mindenképp ő kell, akkor nyugodtan szállj be a játékba, aztán szórakozzatok egymással. Majd kiderül, mi sül ki belőle.

2021. márc. 14. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem éri meg, minden bukik 1×.
2021. márc. 14. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem ... Egyedül az lehet furcsa, ha mindenre rögtön válaszolsz, ami fel vet pár kérdést maga után, de normál esetben amúgy is annyira el vagy foglalva, hogy nem tudsz éjjel nappal instant válaszolni így emiatt nem kell félni.
2021. márc. 14. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem.

"Ha azonnal egyértelművé teszed számára hogy tetszik, kell neked, stb. akkor nem lesz olyan izgalmas az ismerkedés."

Ha nem teszi egyértelművé, hogy tetszik, akkor nem ismerkedem vele. Normális embernek a biztonság kell, nem a bizonytalanság.

2021. márc. 14. 20:17
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem, én pl nagyon idegesítőnek tartom... volt hogy meguntam az ilyet és többet nem is irtam neki
2021. márc. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!