Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy valakivel annyi mindenben egyezünk, de..?
Én! Állandóan!
Ha megismerek valakit az első néhány alkalommal annyira várom a találkozást, beszélgetést, de idővel megunom. Megunom őt, a jelenlétét, a szövegét, a poénjait. Valami mindig kiábrándít és onnantól taszít, de nagyon.
Nagyon bosszantó, pedig szeretnék normális kapcsolatot kialakítani.
25N
#3-as vagyok.
Elolvastam, nem illik rám egyik sem.
Nem vagyok sem szorongó, mivel pontosan tudom az értékeimet és ez lehet egoistán fog hangozni, de hogy jó nő vagyok, vicces, okos, jó velem beszélgetni, a szex is szuper. Szóval amiatt nem aggódom, hogy a partnerem hagyna el bármikor is.
Sem elkerülően kötődő, nem alakítok ki egyéjszakásokat, nincs bajom az elköteleződéssel, én szeretnék hosszútávú kapcsolatot.
Viszont egyik pillanatról a másikra megundorodom a partneremtől, idegesít, minden rossz tulajdonsága egyszerre lebeg a szemem előtt. Képes vagyok hiper-szuper online beszélgetéseket megszakítani, csak mert a fiú valami hülyeséget beírt, próbált vicceskedni és félre ment...
Magamat kell kiismernem és utána partnert találni. Ezért most egyáltalán nem is keresgélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!