Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 11 nap után rám írt megint,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 nap után rám írt megint, mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki írogat, de van, amikor eltűnik hosszabb ideig. Most pl. 11 teljes nap után jelentkezett.. Eléggé kiábrándultam belőle emiatt. Vagyis elmúlt az érzésem, hogy lehet ebből valami.

Néha amúgy úgy gondolom, hogy van egy "halott" telefonja és Facebookja és egyre inkább úgy érzem, hogy esetleg barátnője is. Bár ezt tagadja, mert pipa lettem és konkrétan rákérdeztem. De elég érdekes amúgy. Mégis mire számít? Ma megírtam neki, hogy ne lepődjön meg, ha nem veszem komolyan....

2021. márc. 13. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne gondolj semmit, egyszerűen csak tiltsd le. Ez már most halott ügy.
2021. márc. 13. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Lehet tényleg barátnője van vagy csak simán több lányt fűzöget. Az is lehet, hogy amúgy nem akar semmit, csak rátör a magány és unatkozik, aztán kezdi a hülyítést ideig óráig stb.

Több minden lehet a háttérben, de a lényeg, hogy ez egy megbízhatatlan alak és jobban jársz, ha hagyod a fenébe. Ha tényleg érdekelnéd, akkor nem viselkedne így.

2021. márc. 13. 21:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is írtam neki, hogy nekem úgy tűnik, h akkor írsz, ha unatkozol. Azt mondta, hogy ez nem így van, csak rengeteg a munkája. És mivel nehéz fizikai munkát végez, este csak bedől az ágyba, reggel hajnali 5kor, mikor meg megy a munkába, akkor tudna írni, de nem akar a pittyegéssel felkelteni... Ez milyen hülye duma....
2021. márc. 13. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom hogy 11 napig folyamatosan dolgozott. Elég szar duma.
2021. márc. 13. 21:55
 5/12 A kérdező kommentje:
100%-ra veszem, hogy hazudik. De legalább jól csinálná🤦
2021. márc. 13. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyit "dolgozik", minek neki nő? Ideje sem lenne rá, ha igazat is mond. Engedd el, komolytalan. :)
2021. márc. 13. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem több nőt fűz és amikor éppen nincs senki a porondon, elővesz mint tartalékjátékost. Az ilyet le se kell tojni! Arra se pocsékolj az erődből.
2021. márc. 13. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Jelenleg velem is hasonlóan szórakozik egy pasi, Ő is állandóan a munkára hivatkozik amikor tudom nagyon jól hogy kamu amit ír. Kérdező, ha gondolod írj privát üzenetben, szívesen megosztom veled a történetemet, végül mi lett az én hasonló sztorim vége. Idegileg teljesen tönkretett engem a pasi, hónapokon keresztül hazudott nekem. Kísértetiesen hasonló a te sztorid.
2021. márc. 14. 00:57
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Még magam sem tudom hogy pontosan egy szó szerint pszichopata egyén, vagy egy megélhetési párkapcsolatot kereső, és kettős életet él, de nagyon durva. Ha gondolod írj.
2021. márc. 14. 01:00
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
tiltani, odébb menni
2021. márc. 14. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!