Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen buktatókat látsz egy olyan férfival való ismerkedésben/randizásban, aki épp válófélben van?
Egyrészt zavar, hogy érzelmileg még nincs lezárva a házassága (most költözik majd csak el) másrészt a válás is egy veszteség, amit fel kell dolgozni, meg kell gyászolni. Hogyan tudnék megbizonyosodni róla, hogy nem csak hiánypótló vagyok neki, hanem valóban akar velem kapcsolatot?
Mire figyeljek? Tapasztalatok érdekelnének.
Mi egy éve vagyunk úgy együt, hogy elvállt. Nagyon rosz volt a házassága, amúgy is vallt volna, évek óta tervezte...csak a gyerekek, akik most már nagyok. Nehéz időszak volt, sok stressz, de túléltük és nagyon jól meg vagyunk.
Szóval erre nem lehet mit mondani, mindenki más.
N29
Igazából minden az adott embertől és helyzettől függ. Amiket leírok, LEHETNEK buktatók, de nem feltétlenül azok (pl. nem mindegy, hogy az illető azonnal lépett, amikor már nem volt jó a kapcsolat, és úgy adta be a válópert, vagy évekig szenvedett, és már tényleg nem szereti a leendő exét).
- lehetséges még fennálló érzelmek az ex felé
- későbbiekben a gyerektéma - ha az ex nem ilyen szemétkedő típus, akkor is lehet arra számítani, hogy kb. semmilyen programot nem lehet előre fixen eltervezni, mert utolsó pillanatban kiderül, hogy ex megbetegedett, és el kellene vinni a kölköt ide-oda vagy csak simán vigyázni rá, és nincs ráérő rokon; ha meg szemétkedő... érdemes végignézni a gyk-s kérdéseket ilyen témában, "öröm" olvasni...
pl. sok vasárnapi apuka a gyerek túlkényeztetésével akar kompenzálni, ez meg sem anyagilag, sem érzelmileg nem jó az új nőnek... nem tudja nevelni, akkor sem, ha a gyerek az antikrisztus maga, mert nem az anyja / apuci nem engedi; ex meg mindenhol keresztbetesz
- vagyon elosztásnál lehetnek azért necces helyzetek, így érdemes arra felkészülni, hogy lehet, hogy nem fogtok tudni nagyon kényelmesen élni
Szerintem ez attól függ ki adta be a válókeresetet.
Nálunk én, a feleség, de én ahogy elköltöztem már másnap képes lettem volna új kapcsolatba kezdeni, a közel egy éves végjáték után.
A férjem az utolsó percig nem hitte el, hogy elhagyom.
Aztán ő ez első hónapban összeakadt egy közös ismerősünkkel, de három hónap után kiadta az útját, mert még mindig visszafelé tekintgetett. A nő teljesen kikészült, bár én nem is értem mit várt.
Én óvatosan ismerkedem fél év után, nem keresek komoly kapcsolatot. Nem amiatt, hogy bármit is éreznék iránta, hanem azért, mert nem jött még el a megfelelő ember. Akárki meg nem jó. Van időm.
Ő szaladt, most meg nyalogatja a sebét, szegény nő meg össze van törve és nem áll már szóba vele.
Az en parom is epp valofelben volt mikor osszejottunk. Mivel ot hagyta el az asszony, meg nem volt tul rajta..1,5 evig hallgattam a sztorikat rola meg, hogy kellett volna meg egy gyerek stb..
Azota mar minden szuper de azert maradtak bennem tuskek es felek, h egesz kapcsolatunk alatt kiserteni fog az exfeleseg mivel 2 gyerek is van..
Szoval nehez lesz valofelben/elvalt emberrel lenni minden szempontbol..
Nem idealis
Azok akik valas utan egybol ismerkednek egesz egyszeruen tarsfuggok.
Vagy pedig az exuket akarjak bosszantani.
Nem nornalis h vk hosszu evekig tarto kapcsolatot nem gyaszol meg
Mindenkepp tisztazd ezt vele valahogy!
Nehagyd , h xy ev elteljen meg.
Velem amugy az volt, hogy akkor ereztem ugy vegre, hogy tenyleg en kellek neki miutan a felesege bepasizott ...
Nalam volt, h betelt a pohar es felrobbantam..
Akkor vagtam a fejehez , hogy csak kihasznal stb stb..
Szerintem igyal egy paleszt es lepj a tettek mezejere 😁
Ha nem teszed meg elobb v utobb te is robbani fogsz!
En meg a feleseget is felhivtam- avagy botranyt csinaltam 🤣🤣
Bar lehet nem mindenki ekkora gyoker xs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!