Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj lefeküdni az első randin ha megakarom tartani?
Figyelt kérdés
Tehát van egy lány akivel nemrég találkoztam és szóba kerültek bizonyos témák. Na most ha ő már első randin szeretné ágyban végezni, de én még várnék vele kicsit, akár a másodig találkozóig, akkor ezzel "elüldözhetem"?
Tehát ez már lehet olyan kiábrándító a nő számára, hogy inkább hagyja az egészet? Persze tudom egy normális kapcsolatnál nem kell rögtön ágyba végezni, de ha erről vagy szó mi a véleményetek?
2021. máj. 4. 07:11
31/33 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a leírtakat, akkor már találkoztál a lánnyal, tehát az első randin nem volt ágybabújás. Teljesült, hogy elsőn nem volt semmmi. Ma már most, akkor a másodikon miért ne lehetne, ha bejöttök egymásnak! Nem kell az időt húzni, mert lehet, hogy az ágyban nem passzoltok. Ha te parázol és pöcsölsz, akkor az agyad már feminin gondolkodásra programozódott. A nőt elviszi majd egy életre való alfahím. Kard ki a hüvelyből és harcra fel!👍😊
32/33 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem ilyen lány nem kellene!!!
33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :D
Az első tali nem olyan tali volt, hogy randinak lehessen mondani.
Úgy látszik minden az én terveim szerint fog haladni. :3
Mégse olyan mint ahogy gondoltam annak ellenére, hogy jött fel olyan téma.
2021. máj. 5. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!