Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők jobban kedvelik azokat a férfiakat akik már az első randin lefeküdnének velük, tapizzák, fogdossák a nőt?
Erre én is kíváncsi lennék...
Én is a visszafogottabb, de állítólag jó dumás pasi vagyok, mégis nagyobb sikere van havernak a nők körében, aki konkrétan csak spontán lesmárol egy nőt az utcán. Volt már ebből nem is egy jó éjszakája. :D
már randi előtt ! :D egyébként ez az "űrnő" hülyeséget beszél mert ezek a nők szinte kérik.Felszínesek rákattognak az alkalomra :D
milyen költőien fejezem ki magam.
Azért mert szeretnék ha jól alájuk hágna valaki csak imádnak álszenteskedni hogy nekik nem számít a szex meg ők szeretnének várni évtizedeket az első szexre
Épp azért van az hogy ha tiszteled őket és nem nyomulsz rájuk akkor elhajítanak a francba mert nem jelentesz nekik izgalmat.Hiába vannak itt álszent válaszok a valóság másképpen fest.De ha igazat is írnak akkor is 1000-ből ha 1 normális lány van aki értékeli azt hogy a srác nem akarja már rögtön az első napon megtermékenyíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!