Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akarok már az első találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok már az első találkozás alkalmával lefeküdni a randi partneremmel, ez ennyire régi módi?

Figyelt kérdés

Ennyire "felgyorsult" a világ, hogy az már gáznak számít, ha valaki nem akar az első találkozásnál dugni vagy csak én gondolom így, hogy nem normális. Azt is elfogadom, hogy más erre képes, de nekem az első találkozás nem a dugásról szól.

Én vagyok maradi?

2020. nov. 11. 15:28
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Huszonéves nő vagyok
2020. nov. 11. 15:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a negyedik randin feküdtünk le a párommal és 30 évesek vagyunk, nincs ebben semmi különös.
2020. nov. 11. 15:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, ki mondta, hogy le kell?
2020. nov. 11. 15:31
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
Maradi vagy, igen, a mai világban ez tényleg ciki. Hozzáteszem, hogy szerintem te vagy a normális, botrány, ami ma a világban megy, bárki lefekszik bárkivel. Ma az ismerkedés az ágyban való ismerkedésről szól konkrétan. Ha nem tetszik, mennek tovább. Ez alapján válogatnak, ezért "kell" már az elsőn, de legkésőbb a második randin szexelni, mert ha nem felelsz meg az ágyban, akkor nem akarnak időt, pénzt és energiát fektetni beléd. Érzelmeket meg pláne.
2020. nov. 11. 15:31
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Mi a az esküvő után feküdtünk le először a férjemmel, előtte 8 hónapig ismerkedtünk, randizgattunk. Mégsem nyúltunk mellé.
2020. nov. 11. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szexelsz, amikor mindketten akarjátok. Ha az egyik fél nem akar várni, lehet szakítani.
2020. nov. 11. 15:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez netes ismerkedésnél szokott lenni, és ott valóban ez megy, de aki ott keres társat, az nem hosszú távú kapcsolatot keres általában. Élőben történő ismerkedésnél nem ez szokott lenni általában.
2020. nov. 11. 15:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kéne első randin egy idegennel szexelni? ha akarod tedd meg, ha nem ne.
2020. nov. 11. 16:20
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Manapság egyre több férfi követelőzős és várja el az első randi utáni szexet azzal a címszóval, hogy "ha már meghívtam, illene, mit gondolt, a semmiért etessem?" meg "minek várni, ha jól elvoltunk"... de azért még nem ez a norma, és a többségnek nem ez a hozzáállása. Amúgy ha ciki, ha nem, én nem feküdnék le senkivel 1. randin, nem akarok a hülye liba lenni, akit egy numerára behülyítettek, jobban meg akarom ismerni szex előtt az illetőt.
2020. nov. 11. 16:26
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam és végűl annyira jól sikerűlt, hogy 2 évig tartott...
2020. nov. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!