Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randitok milyen volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randitok milyen volt?

Figyelt kérdés

Hol találkoztatok?Mennyi ideig tartott?Nagyon izgultatok?

Ha csak sétálni mentek akkor a fiú vagy a lány lakóhelyéhez közel?

Ki menjen kihez? A lány menjen a fiúhoz vagy éppen fordítva az első találkozón a lakóhelyéhez közel vagy éppen ahol lakik?

2020. okt. 31. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első randim 2 évvel ezelőtt volt, akkor voltam 17 éves. Amikor vártam a lányt, eléggé izgultam, de miután összetalálkoztam vele és 1 percet vele voltam, már szinte teljesen ellazultam. Utólag belegondolva, első próbálkozásnak nem volt rossz. A West End környékén ettünk, sétáltunk, nézelődtünk, meg ilyesmik. Durván 2-3 órát voltunk együtt. De utána nem találkoztam már vele többet, igaz, vagy 10 hónapig még beszélgettünk. Fene se tudja utólag, hogy helyes volt-e passzolnom őt, mert ő állítólag belém volt zúgva, én viszont csak barátként tekintettem rá, bár ebben se vagyok teljesen biztos, még így másfél év után se. A randinkon csak ilyen semlegesen beszélgettünk, mintha csak egy osztálytársam lett volna. Annyira nem illettünk össze, de utólag azért találtunk egymásban némi menedéket amikor nehézségekbe ütköztünk az életünk során. Jókat beszélgettünk, és volt, amikor némi vonzalmat ki is tudott bennem váltani. De bevallom, nem nagyon mozgatott az a gondolat, hogy kapcsolatom legyen vele... azóta sincs amúgy. Persze több lánnyal is randiztam, de egyikkel se találtam meg az összhangot, meg bevallom, nem is nagyon van kedvem senkihez se jelenleg...
2020. okt. 31. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Még nem volt, lehet màr nem is lesz.

De figyelem a vàlaszokat!

2020. okt. 31. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Kávézni mentünk, abban a városban ahol én laktam. Bénázással indult, mert azt nem beszéltük meg, hogy a kávézón belül találkozzunk, vagy előtte, úgyhogy ő bent várakozott, én meg kint. 20 perc után kezdett gyanús lenni a dolog, aztán persze jót nevettünk. 2 órát töltöttünk kb a kávézóban.

Izgultam igen, előző este összeszedtem pár témát amikről szívesen beszélgetnék, így nem volt kínos csend, mert tudtam ezek irányába terelni a beszélgetést.

Azt hozzátenném, hogy ugyan nem ez az első párkapcsolatom, de ez volt életem első randija. Az előzővel nem randiztunk egyszer sem, csak eljártunk ide-oda.

2020. nov. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!