Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randitok milyen volt?
Hol találkoztatok?Mennyi ideig tartott?Nagyon izgultatok?
Ha csak sétálni mentek akkor a fiú vagy a lány lakóhelyéhez közel?
Ki menjen kihez? A lány menjen a fiúhoz vagy éppen fordítva az első találkozón a lakóhelyéhez közel vagy éppen ahol lakik?
Még nem volt, lehet màr nem is lesz.
De figyelem a vàlaszokat!
Kávézni mentünk, abban a városban ahol én laktam. Bénázással indult, mert azt nem beszéltük meg, hogy a kávézón belül találkozzunk, vagy előtte, úgyhogy ő bent várakozott, én meg kint. 20 perc után kezdett gyanús lenni a dolog, aztán persze jót nevettünk. 2 órát töltöttünk kb a kávézóban.
Izgultam igen, előző este összeszedtem pár témát amikről szívesen beszélgetnék, így nem volt kínos csend, mert tudtam ezek irányába terelni a beszélgetést.
Azt hozzátenném, hogy ugyan nem ez az első párkapcsolatom, de ez volt életem első randija. Az előzővel nem randiztunk egyszer sem, csak eljártunk ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!