Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randitokon volt csók először? És hányadikon szex?
Csók elsőn, szex sokadikon, nem tudom pontosan. Legalább 10, de akár 20 is. Intenzív találkozgatással legalább 1-2 hónap.
Az első csók még a kémia és a pillanat gyermeke, vonzalom kifejezése, kis izgalom. Az lobbantja bennem igazán lángra a szikrát. Teljesen más, mint egy kiforrott kapcsolaton belül, ahol a szeretet kimutatása már inkább.
Első csókhoz tehát szimpátia és vonzalom elég, de szexhez már kell nekem az, hogy érezzem, ebből lesz valami, legyen már addigra valamekkora elköteleződés.
Csók az első végén, szex a harmadik elején.
Mindig is komoly kapcsolatot kerestem és mindig is tudtam, hogy nem ezen múlik. Azóta már együtt élünk és esküvőre gyűjtünk.
Én mondjuk még tiniként ismertem meg a párom, csók a második randi végén volt, szex meg csak 2 hónap múlva.
Azóta már 6 év eltelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!