Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a randitol mit tegyek?
Szóval rövid történet rólam én egy transzexuális lány vagyok (röv. Fiúnak születtem de egyéb kezelések operáció által nővé alakultam ott lent még nem de a gyógyszerek miatt egyébként sem funkcionál. ) Ezt muszáj volt leírni hogy megértsük a történetet
Van egy fiú akivel beszélgetek a tinderen ismerkedtünk meg nagyon aranyos és kedves
Muszáj volt mert nah... Elmondtam neki hogy én egy transz lány vagyok
Reakciója az volt hogy azt hitte le akarom koptatni stb nem hitte el (teljesen lány vagyok szóval semmi extra valaki szerint szép is de én nem érzem magam annak)
De csak elmagyaráztam neki hogy nem vicc az vagyok
Igazából arra jutottunk hogy mivel nagyon tetszem neki és szép is vagyok (ő mondta) "nem erdekli" és ettől függetlenül szeretne elhivni egy randira
Megmondom őszintén mióta elkezdtem az átalakuláson (3 éve) egyáltalán semmilyen randim nem volt pláne nem így és nagyon félek nagyon izgulok
Fiúk egy ilyen esetben ti hogy éreznétek illetve mi lenne ha a ti randi partneretek lenne transz
(Kérlek ne űzzetek viccet a kérdésemből de nagyon izgulok)
Nagyon szerencsés vagy, nagyon irigyellek. Én csak lélekben vagyok nő, testben férfi. Életem nagy szerelme egy hetero fiú volt, és bár ő is udvarias volt velem, de esélyem sem lehetett nála. Nem volt elég anagy a mellbőségem... :(
Az a vágyam, hogy egyszer egy srác túlláson a karosszériámon, és meglássa a lelkemet, és belém szeressen... De ez úgyis lehetetlen, már beletörődtem.
Kivánom, hogy legyél boldog, és ne izgulj, mert ez egy hatalmas szó, hogy a srác igy is elfogad, és azt jelenti, hogy egy érzékeny, intelligens pasi.
Az ilyen eleve ritkaság számba megy a pasik között, még a hetero lányok számára is.
Figyelj, azt írta, hogy nem érdekli. Téged se érdekeljen.
Szerintem is túl vagy a kritikus részén, szóval lazíts.
Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a válaszokat :) próbálok nem parázni és amúgy a legédesebb dolog amit írt
"Figyelj én ezen nem gondolkoztam hogy transz vagy egy szép nőt látok és még nem fordult a fejemben hogy más lennél én pedig egy egészséges férfi vagyok vonzódom hozzád"
Igazából már nem is tudom min aggódom
De köszi a válaszokat
Milyen furcsa, hogy ez egy mennyire más világ, mint amit én ismerek. Nem értem, hogyan létezhet egymás mellett két külön "univerzum".
Az én világomban csak félelem, magány, rejtőzködés, szégyenérzet és lenézés a jussa a magamfajtának, mig te egy utópiszitkus világban randira készülsz egy hetero fiúval...
Pedig én is ugyanakkor, ugyanott élek alighanem, mint te...
Vallásos emberként én nem tudom egyszerűen elhinni, hogy ne a szeretet, a béke, az emberi, boldog életre való lehetőség lenne Isten akarata - minden teremtménye számára...
Annyival több van Belőle a te boldogságodban, mint az én szomorú, szürke életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!