Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire félek egy randitól?
Egy hosszú párkapcsolat után újra randizni készülök, de rettegek tőle! Tinderen "ismerkedtem" meg egy sráccal, és megbeszéltünk egy randit. Már volt vagy 100 párom is, de soha senkivel nem mertem találkozni élőben, sajnos nagyon önbizalom hiányos vagyok és félek a visszautasítástól. 180 cm-hez kb. 80 kg vagyok, tehát elég nagydarab csaj :D És nagyon kövérnek érzem magam, persze próbálok edzeni, fogyni.. tehát inkább izmosnak mondanám magam, kb. mint egy női kézi beállós. :D Természetesen van rólam fent több egész alakos fotó is, tehát nem akarok senkit becsapni. Egyszerűen annyira nullán van az önbizalmam, hogy nem hiszem el, hogy bárkinek is tetszenék így.
Ehhez még ráadás, hogy a srác külföldi, de nem beszél angolul és én sem beszélek az ő nyelvén, csak néhány szó, mondat.. Tehát szabályosan rettegek.
Esetleg néhány jó tanács olyantól, aki volt már hasonló helyzetben?
Köszönöm!!
L/22
A 100 pár gondolom azon a hülye társkeresőn volt.
És a sok közül egyikkel se mertél találkozni de most aztán kifogtad a legjobbat akivel még beszélni se tudsz.
Hát én se jutok szóhoz, és nem voltam hasonló helyzetben és nem is leszek mert személyesen ismerkedem.
Nincs türelmem olyan emberekkel szarakodni akit nem látok hanem csak beszélgetünk aztán majd egyszer kiderül hogy nem is hasonlít a képre vagy ezer másik nyűg van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!