Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akarok már az első találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok már az első találkozás alkalmával lefeküdni a randi partneremmel, ez ennyire régi módi?

Figyelt kérdés

Ennyire "felgyorsult" a világ, hogy az már gáznak számít, ha valaki nem akar az első találkozásnál dugni vagy csak én gondolom így, hogy nem normális. Azt is elfogadom, hogy más erre képes, de nekem az első találkozás nem a dugásról szól.

Én vagyok maradi?

2020. nov. 11. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj, ha valaki ezt akarja egyből, akkor megmondod neki, hogy fel is út le is út. Aki első randin szexelni akár attól ne várj többet, az nem akar komoly kapcsolatot.
2020. nov. 11. 16:40
 12/20 anonim ***** válasza:
*akar
2020. nov. 11. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban is vannak, akik józanul gondolkoznak és cselekszenek. A kérdező is közéjük tartozik.

Ffi.

2020. nov. 11. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

"és várja el az első randi utáni szexet "

Az ilyent körbe kell röhögni.

2020. nov. 11. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Hát 10es, azért 2 évtől nem kell hanyatt esni. Pláne, hogy vége lett, akkor olyan marha jól nem sikerült mégsem.
2020. nov. 11. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
17%
Persze majd hetekig ingyen zabáltatok egy éhenkórászt. Mit hittél? Hogy majd pitizni meg csicskulni fognak a férfiak heteken át a nagy semmiért meg hogy nagykegyesen benyögd hogy nem érzed a kémiát? Hol élsz te? Az ilyen nyafizó hercegnőkkel nem lesz második randi és kész.
2020. nov. 12. 07:06
 17/20 Furujika ***** válasza:
58%
3-5 randit erdemes varni.
2020. nov. 19. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen lehetsz felnőtt, lehetsz naív lányka, de lehetsz még gyerek is! Senki sem döntheti el senki helyett hogy mikor feküdjön le valakivel. Az együttlét egy lánnyal számomra nem dugás. Az első együttlét is ugyanolyan fontos mint a következő 10000. És nem az dönti el az értékét, hogy 2 órát, 2 hetet, vagy 2 hónapot vártam rá!
2020. nov. 19. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Marhaság! Az első randin lényegében egy vadidegen, aki sóher a prostihoz.

Az én huszonévesemmel majd egy év volt az első dugasig

Igaz nem párkapcsolatként kezdtük, távolság is volt, más akadályok is, de nagyon szép év volt.

Rögtön valami szexszel indítani ... lehet vége is lett volna, de a fiatal nők nagy része nem túl nagy varázsló az ágyban.

Igaz ennek is vége lett négy év múltán, de ez nem von le semmit semmiből.

2020. dec. 4. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

nem is értem, hogy hogy merül fel ez kérdésként. ott van, hogy nem akarod. akkor mi a kérdés? csak azért mert valakivel félórát kávéztál, már joga van a testedhez?

fordulj sürgősen pszichológushoz, mert nem érzed a határaidat.

2020. dec. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!