Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok már az első találkozás alkalmával lefeküdni a randi partneremmel, ez ennyire régi módi?
Ennyire "felgyorsult" a világ, hogy az már gáznak számít, ha valaki nem akar az első találkozásnál dugni vagy csak én gondolom így, hogy nem normális. Azt is elfogadom, hogy más erre képes, de nekem az első találkozás nem a dugásról szól.
Én vagyok maradi?
A mai világban is vannak, akik józanul gondolkoznak és cselekszenek. A kérdező is közéjük tartozik.
Ffi.
"és várja el az első randi utáni szexet "
Az ilyent körbe kell röhögni.
Marhaság! Az első randin lényegében egy vadidegen, aki sóher a prostihoz.
Az én huszonévesemmel majd egy év volt az első dugasig
Igaz nem párkapcsolatként kezdtük, távolság is volt, más akadályok is, de nagyon szép év volt.
Rögtön valami szexszel indítani ... lehet vége is lett volna, de a fiatal nők nagy része nem túl nagy varázsló az ágyban.
Igaz ennek is vége lett négy év múltán, de ez nem von le semmit semmiből.
nem is értem, hogy hogy merül fel ez kérdésként. ott van, hogy nem akarod. akkor mi a kérdés? csak azért mert valakivel félórát kávéztál, már joga van a testedhez?
fordulj sürgősen pszichológushoz, mert nem érzed a határaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!