Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heti 1 vagy max 2 találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1 vagy max 2 találkozás az nagyon kevés, nem? Bövebben

Figyelt kérdés

Mindketten tanulunk. Miatta csak heti 1, ritkán 2 napot tudunk összehozni, hogy találkozzunk, én sokkal rugalmasabb vagyok. +neki fix napokon edzései vannak. Nem akarok a tanulása és a sport rovására menni, de szerintem heti 1, ritkán 2 találkozó még így is nagyon kevés, úgy hogy egy városban lakunk. Kicsivel több, mint 1 hónapja ismerkedünk.

24N

2020. nov. 1. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés, de ha mégcsak ismerkedtek, akkor oké is lehet. Ha viszont már egy pár vagytok, akkor kevésnek tűnik így a kapcsolat elején igen.
2020. nov. 1. 19:04
 2/7 Lazy Lover ***** válasza:
100%
szerintem kevés de az se jó ha egymás nyakán vagytok minden nap
2020. nov. 1. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Kevés, ha annyira tetszenél neki, nem bírná ki, hogy ilyen ritkán talizzatok. Meg tudják oldani, ha nem, akkor azért, mert nem akarják :(
2020. nov. 1. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze, azt én sem szeretném ha túl sok lenne. Említette is hogy neki korábban nem fért bele az életébe a barátnő, de úgy gondolja hogy valahogy majd megoldja.

Még nem ültünk le és beszéltük meg hivatalosan, de mindketten úgy kezeljük mintha együtt lennénk.

2020. nov. 1. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:

A kapcsolatunk elején mi is így találkoztunk, heti 2x, mert különböző egyetemekre jártunk. Nekem az úgy nem volt kevés, péntek-szombat este találkoztunk, vasárnap indulás előtt meg néha egy gyors puszi volt.

Van akinek szüksége van minden nap arra, hogy a partnerével legyen, vannak akiknek meg a távkapcsolat is működik. Itt az számít neked kevés-e, nem az hogy más mit mond.

2020. nov. 1. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ismerkedesnel ez belefer amig nem tudod mennyire gondolod komolyan addig te se fogod felrugni a szokasaidat meg az eletedet. Viszont ha ebbol kapcsolat lesz akkor igen nekem pl a heti 1 keves lenne.
2020. nov. 1. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már csak a végén volt ilyen, hogy heti 1. ☹ Aztán 2 heti 1 volt amikor véget vetettem neki. Szerintem nem normális.
2020. nov. 1. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!