Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el találkozni úgy egy lányt, ha nem tudom, hogy mit szeretnék tőle pontosan?
Figyelt kérdés
Egyetemi dolgozó vagyok, (nem oktató, de irodai alkalmazott). A nyáron bejött egy mostani elsőéves hallgató az irodánkba egyik kollégámhoz. Aztán én Messengeren felvettem vele a kapcsolatot, és időnként jókat csetelünk. Más fajta lány, mint, amire számítottam, de valami szimpatikus benne, bár lehet nem illenénk össze. Gondolkozom, hogy találkozni szeretnék újra vele, de nem igazából romantikus randira hívnám el, mert magam se tudom, hogy szeretnék-e bármit tőle. Milyen megfogalmazással kell úgy elhívni, hogy az ne randi meghívás legyen, de érződjön, hogy attól se zárkóznék el. Bár mondjuk elég rossz passzban vagyok, csak most van pár jobb napom. A jövőtől gőzöm nincs mit szeretnék, így nem tudom mennyi értelme van túráztatni szegény lányt. Én 27 éves vagyok, ő 18.2020. okt. 20. 22:26
1/7 anonim válasza:
Elhívod randria, együtt töltötök pár órát, aztán lehet nem is neked kell dönteni.
2/7 anonim válasza:
A randi arra való, hogy jobban megismerjétek egymást. Hívd el simán meginni egy teát/kávét. Nem hiszem, hogy a lány majd rögtön arra fog számítani, hogy elveszed feleségül:) szabad utána (pár randi után) meggondolni magad.
3/7 anonim válasza:
Amíg te sem tudod, mit akarsz, addig jobb ha inkább nem hívod el sehova. Majd ha letisztult a kép és jobb passzban vagy, onnantól érdemes bármibe is belekezdeni. A jelenlegi felállásban kb. annyi esélyed van nála, mintha egy dollárral a kezedben akarnál vállalkozást indítani, miközben azt se tudod, hogy étterem,disco vagy műkörömszalon lesz belőle 😎
4/7 anonim válasza:
Ha jot akarsz neki, nem szorakozol vele. Rengeteg ilyen sztori van, hogy a pasi irulva-pirulva elhivja a csajt, van, amelyik mar csak szexben is benne lenne, es utana a totalis csak baratok dumat olyan kudarcnak fogjak fel, ami egy sulyos kolonc a jovobeli randizasnal.
5/7 anonim válasza:
"Van kedved eljönni sétálni?"
Szemtől szemben több dolog kiderül, mint Messengeren, és meglátjátok, összeilletek-e egyáltalán.
6/7 anonim válasza:
hogy lehet közel 30 évesen még így gondolkodni, már kellene legyenek világos céljaid és aszerint élni, pl. hogy családot akarsz-e, mert ha igen, akkor egy 18 éves nem jó választás, hanem egy 26 éves, de úgy lűtom még megragadtál 18 éves szinten.
7/7 anonim válasza:
ja és nem csoda, hogy huszonéves csajok 40-es pasikkal kavarnak, hihetetlen ez a sok gyerekszinten megragadt határozatlan magát örök egyetemistának képzelő 27-32 éves pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!