Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj lefeküdni az első randin ha megakarom tartani?
Tehát van egy lány akivel nemrég találkoztam és szóba kerültek bizonyos témák. Na most ha ő már első randin szeretné ágyban végezni, de én még várnék vele kicsit, akár a másodig találkozóig, akkor ezzel "elüldözhetem"?
Tehát ez már lehet olyan kiábrándító a nő számára, hogy inkább hagyja az egészet? Persze tudom egy normális kapcsolatnál nem kell rögtön ágyba végezni, de ha erről vagy szó mi a véleményetek?
Az a baj ezzel, hogy azért kinézetre elkell érni egy szintet nála és nem hiszem, hogy benne lenne veletek😅
De ha küldtök képet rákérdezek ha nem jönne össze :*
21.-re.
Cseszheted a külsőd, ha leír, mint impotenst, mert nem pakolod meg.
Mint mondtam ha ez kell neki megkapja 😁
Csak számomra jobb lenne nem azonnal kezdeni. De ha úgy érzem neki nagyon fontos akkor az lesz. Majd a kapcsolat úgy alakul ahogy alakul hosszú távon.
Álljál már ki a saját véleményed mellett, ne legyél ennyire puhapöts. Ha nem akarsz szexelni még, akkor nem is kell. Szerintem sokkal gázabb, ha valaki feladja az elveit, mert beijed.
Mellesleg én azokkal a pasikkal szoktam hamar lefeküdni, akiktől aztán nem akarok semmi komolyat. Olyan típusú vagyok, hogy akivel az első vagy a második randin lefekszem, az más szempontból nem alkalmas nekem párnak, mert szexen kívül nem tudott megfogni egyszerűen.
Ahhh
Teljesen igazad van 😁
De ha egy olyan pasival akarsz lefeküdni akitől nem akarsz semmit, és ő pont ezért nem akarna veled lefeküdni, hogy legyen valami? :o
Akkor lényegében csak nem történik semmi és nem is fog, nem?
Ha azért utasít el egy pasi, mert többet akar és nem csak kihasználja a helyzetet, azért az mindenképpen pozitív csalódás. Elgondolkodtat, hogy akkor mi is legyen és megérhet még egy randit számomra a helyzet, de ez ugyanúgy nem garancia, hogy összejövünk. Mindenképpen pozitív irányba billenti a dolgokat, ez nem kérdés.
Rendben köszi! 😁
Jó ezt hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!